Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen'in Aadaylığını Açıkladığı şölen havasında gerçekleşen  Darıca ilçe teşkilatının düzenlediği tanıtım toplantısına Ülkücüler ve vatandaş adeta akın etti,salonda özellikle bayanların ve gençlerin yoğun katılım gösterdikleri dikkatlerden kaçmadı
MHP Divan üyeleri İsmet Büyükataman ,Şefkat çetin ,Sadir Durmaz,Celal Adana ,Mevlüt Karakaya ,Ruhsar Demirel ,Abbas Bozyel ,Recep Dumanlı ,İstanbul millet vekili Ali Torlak,MYK üyeleri Erdem Karakoç,M.Bülent Karataş ,Mehmet kılıç,Erol Gül ,Muharrem Yıldız,Saffet Sancaklı ,Musa Küçük ,Savaş Çolak ,Mehmet Müftüoğlu,MHP İstanbul İl Bşk Abdurrahman Başkan ,Ülkücü Sanatçımız Ülkücülerin abisi Bozkurt İlham Gencer,Eski myk üyelerimizden Sami Coşkun,MHP Kocaeli il başkanı Aydın Ünlü,Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz,Ülkü ocakları Kocaeli,Sakarya Başkanları,istanbul ülkü ocakları başkanı Gökmen Kantar,MHP Kocaeli eski milletvekili Kemal Köse, MHP eksi Kocaeli il başkanı Ruhi Çavdar, Ülkü ocakları Eski Genel başkanlarından ,Azmi Karamahmutoğlu,mhp üsküdar,kağıthane ilçe başkanları,Av.Hakkı Kurtuluş,Şeref Dursun,Salim Karabulut,Darıca,Gebze, Erzurum ,Artvinliler ,Yozgatlılar dernek  Başkanları,BBP Darıca ilçe başkanı Katıldılar

DAVULLU ZURNALI BEKLEYİŞ

MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli'yi il başkanı ve ilçe başkanları eşleri ile birlikte Gebze turnikelerde çiçekler eşliğinde ve partililer ile birlikte karşıladı. Davul zurna ile genel başkan Bahçeli'yi beklediler. Yaklaşık yarım saat geç gelen Bahçeli'nin gelişi sırasında adeta izdiham yaşandı. Bahçeli, binbir güçlükle tekrar aracına bindi. Darıca'da otelde bir süre dinlendikten sonra ise  toplantının yapıldığı Darıca Kapalı Spor Salonuna geçti
 
BAHÇELİ SALONA İZDİHAMLA GİRDİ


Bahçeli, saat: 20.00 sıralarında salona büyük bir izdihamla girdi. Koruma ve ülkü ocakları tarafından yapılan etten duvara rağmen  Bahçeli, binbir güçlükle oturacağı sandalyeye oturabildi. Diğer protokol üyeleri de yine bin bir eziyetle salona girebildi. Törene katılımcıların sayıldığı sırada MHP Kocaeli Milletvekili Türkkan ve Saffet Sancaklı uzun süre alkışladı.Bengü Türk Tv nin Canlı Yayın olarak verdiği toplantı salona sığmayan  sığmayan ülkücüler salon dışında kurulan dev ekrandan Devlet Bahçelinin konuşmasını dikkatle dinlediler

ÜLKÜLERİMİZDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Törene bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal arşı ile başlandı. Törende açılış konuşmasını yapan il başkanı Aydın Ünlü "Sayın genel başkanıkm sizinle yürümeye, üç hilali Türkeiye'nin her yeribe dikmeye kararlıyız, azimliyiz. Asla ilke ülkülerimizden taviz vermeyeceğiz. Ülkücüler var oldukça Kocaeli kazanacaktır, Darıca kazanacaktır. Bize güvenin bize inanın. Ne mutlu Türküm diyene" dedi.
 
TÜRKİYE GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK
Bahçeli "9 Martta Aksaray belediye başkan adayını ilan ettik. Şimdi ise Darıcalı vatandaşlarımızın huzurundayız. Belediye başkan adayınızı takdim etmek için bir aradayız. Yapılacak seçimler Türkiye’nin geleceğini belirleyecek yönünü gösterecektir. İnanıyorum ki darıca MHP' yi darda koymayacaktır, dara düşürmeyecektir. kardeşliğinizi daraltmaya çalışanlara darıca izin vermeyecektir" diye konuştu.
 
DARMADAĞIN OLACAKLAR 

Bahçeli devamla "Türk milletini dağıtmayı aklından geçirenlere darıca engel olacaktır. Dar geçitler Darıcalı kardeşlerimin inancıyla dümdüz hale gelecektir. Huzur ve istikrar kayıt dışı taşımayan dar kafalılar darıcanın müdahalesiyle titreyecek ve irkilecektir. Darıca milli ve manevi değerlerin yolundan ayrılmayacaktır. Darıca’da kötü niyetliler burada darmadağın olmaya mahkumdur, ezilmeye mecburdur" ifadelerine yer verdi.
 
SİZLERLE GURUR DUYUYORUM 


Bahçeli Darıcalılarla ilgili konuşarak "karanlık niyetler derin komplolar bayat tuzaklar darıcalıların önüne çıkamayacaktır. bu güzel yerin fertleri maneviyatın, milli ruhun, cömertliğin ve vatanperverliğin sembol isimleri arasındadır. Sizlerle gurur duyuyor ve sizlere güveniyorum. insan kendi özüne benliğine sadık kalmalı, kimliğinden kim olduğundan habersiz bulunmamalıdır" dedi.

 
Bahçeli AKP iktidarını çok sert sözlerle eleştirerek "ikiyüzlülükler bu iktidarı teslim almıştır. Kaypak duruşlar, yalan sözler, asabi çıkışlar, boş boş konuşmalar bu iktidarı kontrol altında tutmuştur. Ülkemiz soru işaretleriyle kuşatılmıştır. AKP, her alanda başarısız ve yetersiz kalmıştır. AKP, aldığı görevi layıkıyla yapamamış kendisine bağlanan umutları heba etmiştir" dedi.
 
SİZ KİMSİNİZKİ TUTANAN TUTUYORSUNUZ

Son yaşana gelişmeleri değerlendiren Bahçeli "AKP iktidarı başarısızlığın tespitidir. AKP, Türkiye'yi bölünmenin eşiğine kadar getirmiş olmasıdır. Bugün PKK'nın elinde olan 8 kamu personeli yapılan pazarlıklar sonrasında serbest bırakıldı. Karşılığında tutanak tutuldu. Siz kimsiniz ki tutanak tutuyorsunuz. Başbakan Türkiye'yi de tutanakla teslim edecek? Bu nasıl bir alçaklıktır?" dedi. 
 
BAŞBAKANIN BUNA HAKKI YOK

Bahçeli devam ederek "Hükümet insan kaçakçıları ile sözde barışı konuşmaktadır. Hükümet PKK ile gizli kapaklı işlere girdiğinden dolayı kendisini çoktan mahkûm etmiş, ipleri PKK'lılara huzur içinde vermiştir. Başbakan ve hükümeti masaya otururken TBMM'yi bölünmeye alet etmektedir. Başbakan, PKK ile içli dışlı olmuş ve Türk devlet geleneğini iki paralık etmiştir. Başbakanın buna hakkı yoktur" dedi.
 
DARICALILAR EVET DESİN

Bahçeli "Her yardım belaların biraz daha uzaklaşmasına neden olacaktır. rengini şehitlerin kanından almış nifak ile bin yıllık kardeşliğimizin asla sineye çekemeyeceğimizi herkes bilmelidir. Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir, Türkiye'yi nifak tohumu sokmaya hiç bir faninin nefesi yetmeyecektir. Yeter ki buna Darıcallılar evet desin, buna sahip çıksın" dedi.
 
DARICA'YI SİZLERDEN İSTİYORUM

Darıca Belediyesini partililerden isteyen Bahçeli "Herkes dertli ama bu sorunlar çözümsüz değildir. Bunlar kader olarak da görülmemelidir. MHP, her sorunu çözmek için hazırdır. Yerel seçimlerde hükümete iktidardan gideceğinin sinyali verilmelidir. Bugün burada darıca belediye başkan adayı Arif Gülen'i ilan ediyor ve desteklerini bekliyor ve darıca belediyesini sizlerden istiyorum" dedi.
 
BİZ KARDEŞLİĞİN TEMİNATIYIZ
Darıca’dan başlayarak ilçe ilçe büyükşehir belediyesi seçiminde de iddialı olduğumu inatla buradan ilan ediyorum. Üşenmeyiniz her eve girin, yorulmayın, durmayınız.  Darıcanın her mahallesine her köşesine mesajlarınızı götürün. Çaresiz, ümitsiz olmadıklarınız anlatınız. MHP siyasi inanışı ne olursa olsun herkesin oyuna talibiz. Biz kardeşliğin teminatıyız. Eğer ayaklar altına alacaksa bizi 36 ayıranlar ayaklar altına alsın. Biz Türki’yeyiz hep birlikte Büyük Türk milletiyiz. Birlik yolunda hepinize başarılar diliyorum. Tüm Darıcalılara selamlarımı götürmenizi diliyorum diyerek söylerini tamamladı.


Ülkücü Haber Olarak Toplantıdan izlenimimiz gayet olumlu olup bize göre geçtiğimiz aylarda Ankarada yapılan ve ülkücülerin yoğun katılım sağlayarak şölene dönüştürdüğü gongre toplantısını andıran bir nitelikte idi,Ülkücü Haber olarak bu güzel organizeli toplantıyı düzenleyen MHP Darıca İlçe Başkanımız ERKAN AZERİ'ye ve ilçe yönetim kurulu üyelerine , Darıca Ülkü Ocakları başkanımız Davut Zor'a ve Yoğun katılım sağlayan darıca ülkü ocaklı gençlere teşekkürlerimizi sunarız

KARADENİZ TURUNA ÇIKACAK!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ 16 Mart Cumartesi günü Trabzon’a gidiyor.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Genel Başkan Bahçeli’nin Trabzon’daki programı için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, “18 ilçe ve bütün teşkilatlarımızla sayın Genel Başkanımız için hazırlıklarımız tamamlanmış durumda. Sayın Genel Başkanımız’a Trabzon’a yakışacak en güzel karşılamayı yapıp ağırlamayı planlıyoruz” dedi. İl Başkanı Demeli, Genel Başkan Bahçeli’nin 16 Mart günü karayoluyla önce Ordu ardından da Giresun’daki programları olacağını hatırlatarak, “Genel Bakanımız karayolu ile Trabzon’a geleceği için bizler de bütün teşkilatlarımızla kendisini Beşikdüzü İlçe sınırında karşılayacağız” diye konuştu. 16 Mart Cumartesi günü saat 13.00’de Zorlu Grand Otel’de düzenlenecek toplantı ile MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin hem parti teşkilatlarına hem de halka hitap edeceğini söyleyen Demeli, “Bu programa bütün halkımız davetlidir” dedi. Zorlu Grand Otel’deki programın ardından aynı gün saat 14.30’da Parti İl binasının açılış töreninin gerçekleştirileceğini söyleyen Demeli, Zorlu Grand Otel’de verilecek yemeğin ardından Genel Başkan Bahçeli’nin Trabzon’dan yine karayolu ile ayrılacağını kaydetti. 

Editör: TE Bilisim