Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
Bu yıl mesir saçım törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geliyor.  Kortej yürüyüşü ve mesir saçım törenine katılacak olan Bahçeli, daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış töreninde Manisalılara seslenecek. Manisa Belediyesi tarafından toplu açılışa hazırlanan 9 hizmet merkezi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla hizmete girecek.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 473. Uluslar Arası Mesir Festivali hazırlıklarına yönelik yaptığı değerlendirmede, festivalin son gününün Manisa Belediyesi’nin toplu açılış töreniyle taçlandırılacağını söyledi. Valilik, Manisa Belediyesi, İl Özel İdaresi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği ortaklığıyla yürütülen çalışmaların neticesinde her yıl olduğundan daha coşkulu ve daha katılımcı bir festival haftası geçirileceğini söyleyen Başkan Ergün, “Bilindiği üzere netleşen festival programımızı kamuoyuyla paylaştık. Mesir Komitemiz de çalışmalarını sonlandırmak üzeredir. Detaylar üzerinde sık sık fikir alışverişinde bulunmaya devam ederek, 473. Uluslar Arası Mesir Festivalimizin kentimize yakışır bir şekilde kutlanmasını sağlayacağız. Geçtiğimiz yıllara göre farklı etkinliklerin ve dolu dolu programların yer aldığı festival programıyla, katılımın daha coşkulu olacağını düşünüyoruz. Şimdiden festivalde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

“BAHÇELİ MESİR SAÇACAK”

        Bu yıl festivalin en güzel özelliğinin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımı olduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bahçeli’yi Manisa’da ağırlayacak olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Ergün, “Bu sene bizim için festivali güzel kılacak bir diğer taraf Sayın Devlet Bahçeli’yi ağırlayacak olmamızdır. Sayın Bahçeli ilk kez bizim belediye başkanlığımızda Mesir Festivali’ne katılarak, halkımıza mesir saçacaklardır. Bu anlamda kendisini en iyi şekilde ağırlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

“TOPLU AÇILIŞLARA KATILACAK”

         MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Manisa programına yönelik bilgi veren Başkan Ergün, Manisa Belediyesi’nin 9 yeni hizmet merkezinin toplu açılışının da Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirileceğini söyledi. Toplu açılışların Mesir Saçım Töreni’nin akabinde Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacağını belirten Başkan Ergün, “Sayın Devlet Bahçeli 23 Mart Cumartesi günü Bursa’da yapılacak olan mitingin akabinde Manisa’ya hareket edecekler. Aynı akşam elçilikler ve yabancı konuklarımız nezninde verilen kokteyle katılacaklar. Ertesi gün kendisini belediyede ağırlayacağız. Belediye ziyaretinin sonrasında da geleneksel kortej yürüyüşümüzde, mesir saçım töreninde yer alacaklar. Saçım töreninin bitmesine müteakip ise Manisa Belediyesi olarak 9 yeni merkezimizin açılış törenini Sayın Devlet Bahçeli ile gerçekleştireceğiz. Toplu açılış törenimiz Cumhuriyet Meydanı’nda saat 15:30’da olacaktır. Törenin ardından bir değişiklik olmadığı takdirde Sayın Bahçeli’yi MHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılışının sonrasında Manisa’dan uğurlayacağız.” diye konuştu.

          MANİSA’YA 9 FARKLI HİZMET

        Manisa Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan toplu açılışlara yönelik detaylı bilgi veren Başkan Ergün, hizmete girecek merkezlere yönelik şunları söyledi: “Manisa Belediyesi olarak sağlıktan spora, sosyal alanından ulaşıma kadar farklı alanlarda 9 yeni hizmet merkezini halkımızın kullanımına sunacağız. Laleli Mahallesi’ne hareketlendiren Atatürk Gençlik Merkezi, Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Çocuk Kültür Sanat Merkezi, tarihi canlandırdığımız Bedesten Meydanı ve Efendiler Kahvesi ile Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonumuz, belediyemizin sosyal ve kültürel çalışmaları arasındaki yerini almıştır. İsmini değerli futbolcumuzdan alan Mümin Özkasap Spor Tesisleri ile 11 farklı mahallemizdeki spor alanı düzenlemeleri spora yönelik yaptığımız çalışmaların devamı niteliğindedir. Belediyenin en önemli hizmet birimlerinden biri olan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesindeki Ulaşım Koordinasyon Merkezi ile Mezarlık İşleri Müdürlüğümüz bünyesindeki Kırtık Sosyal Hizmet Binası’nın da açılışını gerçekleştireceğiz. Ayrıca kentimizin ihtiyacı olan Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi’ni de hizmete açacağız. Hizmetlerimizin şimdiden Manisa’ya hayırlı olmasını diliyor, tüm halkımızı 24 Mart saat 15:30’da Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet ediyorum.”

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN HİZMETLER

 Atatürk Gençlik Merkezi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi, Mümin Özkasap Spor Tesisi, 11 mahalleye spor alanı, Bedesten Meydanı ve Tarihi Efendiler Kahvesi, Kırtık Sosyal Hizmet Binası, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Güzelyurt Çocuk Kültür Sanat Merkezi, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi.

AÇILIŞ YAPILIYOR

Açılış proğramı İstiklal Marşımızın okunması ile başladı şuan Belediyenin sunumu izleniyor ,Manisa beledeiye başkanımız konuşma yapıyor


Devlet bahçeli birazdan açılşları gerçekleştirmek için kürsüye gelecek ve manisalılara bir konuşma yapacak

Editör: TE Bilisim