Montrö Sözleşmesinin önemi... Montrö Sözleşmesinin önemi...
 Geçtiğimiz aylarda MHP’nin yakından tanıdığı isimlerden eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un MHP’ye geri dönerek yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddiaları gündeme gelmişti. Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Turgut Altınok’un adaylığı konusundaki iddialarla ilgili ilk kez konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Adaylık düşündüğü çevrelerce ifade ediliyor. MHP’den aday olacağına dair bir işaret gözükmüyor”ifadelerini kullandı.

Turgut Altınok için, “Eski bir arkadaşımızdır. MHP’den aday olacağına dair bir işaret gözükmüyor”diyen Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

HANGİ PARTİDEN OLACAĞI BELLİ DEĞİL

“Henüz bize intikal etmiş bir konu yok. Partimize iki defa ziyarete gelmiştir. Kendilerinin ikinci gelişi evlatlarının nikâh şahitliği içindir. Davet etmiştir. Eski bir arkadaşımızdır, bu sebeple nikah şahitliğine gittik. Ama şu an MHP’nin üyesi değildir. MHP’den aday olacağına dair bir işaret gözükmüyor. Fakat belediye başkanlığı adaylığını düşündüğü çevrelerce ifade ediliyor. Hangi partiden olacağı henüz belli değil. İşin gerçeği bu.”

Editör: TE Bilisim