Bahçeli, çekilme süreci ile ilgili olarak ise “Çekilme sürecinde PKK militanlarını beraber bahsettiğiniz kameralarda sayın Başbakan’ı görürsek inanma şansımız var” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, “Sayın Başbakan her konuşmasında inandırıcılığını kaybetmektedir. Türk milletine bir zamanlar TRT’ye musallat olmuş olan “Yalan rüzgarı” dizisini oynatmaya başlamıştır. Tavsiyemiz bundan vazgeçmesidir” dedi.

Bahçelik, Erzincan’da Akil İnsanlar heyetinin katılacağı bir program öncesi MHP İl Başkanlığı’nın boşaltılmak istenmesi ile ilgili olarak, “Akil insanlar her tarafı geziyorlar. MHP ve Ülkü ocaklarının bulunduğu binalara gelmiş olabilirler. Onlar geldiği diye Ülkü Ocakları ve MHP mekanını terk edemez, etmemesi de gerekir” diye konuştu.

Devlet Bahçeli, gazetelerde yayınlan ve terör örgütü PKK’nın çekildiğini gösteren termal kamera fotoğrafları ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Termal kameralar her şeyi gösteriyor ama ne kadar doğrudur bilen yok. Siz gördünüz mü inandınız mı. Televizyonlar bazen haber verirken eski filmleri de göstermektedirler. O bakımdan en son durumun ne olduğunu bilemiyoruz. Bunu tek bilen sayın Başbakandır. Sayın Başbakan’ın anlatması lazım. Çekilme sürecinde PKK militanları ile beraber bahsettiğiniz kameralarda kendisini görürsek inanma şansımız var”

1 Mayıs tartışmalarını da değerlendiren Bahçeli, “1 Mayıs tartışmasını bayram haline de getirilse devam ettirmek isteyenler var. 1 Mayıs’ın bu devamı karşısında istismarı sürdürmek isteyenler de var. Bu DİSK ile iktidar arasında bir oyun haline dönüşmüştür. Artık bundan vazgeçmeleri gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi

Editör: TE Bilisim