İşte Devlet Bahçeli'nin MHP grup toplantısı konuşmasından satır başları:
17 Nisan'da peygamberimizin dünyaya gelişini kutlayacağız. Kutlu doğum haftasında efendimizin hayatını samimi şekilde düşünmeliyiz. Buna ilave olarka insan olmanın anlamı düşünülmelidir. Resulallah'ın ümmeti olmak bizim için manevi haz kaynağıdır. Şefaati ile müşerref olmak nefis bir duygudur.

Peygamberimizin örnek ahlakı bizler için ümit kapısı kardeşliktir. İnanıyorum ki Kutlu Doğum haftasının derin anlamı milyonlarca Müslüman tarafından benimsenecektir. Onun Yüce dinimiz İslam'ı yaymak için segilediği muhteşem mücadeleye her zamankinden fazla ihtiyacımızın olduğu ortadadır.

- Cumhuriyet'in temeli olan milli devlet yapısının bozulmasına, çözüm ve süreç sloganlarıyla bölünmesine, alt kimliklerin sivriltilerek millete rakip olmasına, milliyetçiliğin ayaklar altına alınmasına, bölücü terörün devlete muhatap hale getirilmesine Osmaniyeliler şiddetle karşıdır.

- Türkiye'nin iç burkan hadiseler yumağını iyi kavramak lazımdır. Bu süreçte muhatap olduğumuz hiçbir mesele anlık gelişmelerin neticesinde meydana gelmedi. Aleyhimize gelişen, tökezlememizi amaçlayan küresel bayağılıklar ana fikir olarak herhangi bir değişiklik göstermemiştir.

- Tarihin her dönemi Türk milletine yönelmiş saldırılara sahne olmuştur. Ne zaman gerilemişsek mutlaka içten ve dıştan lanet bir kumpasın varlığı hemen başını kaldırdı. Türk milleti zalim senaryoların, ayak oyunlarının her devirde hedefinde yer almıştır.

- Türklüğün mevcudiyeti, yerli ve yabancı mihrakları tarih boyunca rahatsız etmiştir. Hainler, kalleşler ne yaptılarsa kutsallarımızı devirememişlerdir. Bu sürecin henüz tam bir sonuca ulaştığını söylemekten uzak olduğumuz muhakkaktır. Geçmişte aramızı bozmaya çalışan kirli, kibirli ve kinli maksatlar 10 yıldır devreye girmiştir.

- Milli değerlerimizin etnik şarapnel parçalarıyla dağılması için plan yapanlar AKP ile cesaret taşımışlardır. Başbakan Erdoğan aziz milletimize kötülüğün daniskasını yapmak için adeta görevlendirilmiştir. Başbakan'ın Türk milletinin kanına doymayan, hezimete uğramasından şikayet etmeyen, hasis ve lekeli vicdanlarla ağız birliğinde olduğu net ve bellidir.

- Türk milletinden alacaklı olduğunu düşünen her sefil zihniyet bu kafa yapısı tarafından yakın ilgi görmüştür. Gözdağları ile kurulmaya çalışılan gerilim, küresel planlara imkân ve destek sağlamıştır. Erivan hayranları, Erbil yanaşmaları, Kandil elçileri, sözde aydın güruhu, teslimiyet lobisinin temsilcileri, çözüm ve barış ezberi etrafında kenetlenmişlerdir. Bu ihanet ittifakının merkezi dış kaynaklıdır.

- Amaç devletimizin ilke ve esaslarını bükmek ve kırmaktır. Bunlar korku pompalamanın ucuzluğu ile eşdeğer sayılmamalıdır. Bu söylediklerim aşırı olarak değerlendirilmemelidir. PKK'nın kanla elde etmeye çalıştığı hedeflerin hükümet tarafından sahiplenilmesi daha ne söylenebilecektir? Teröristlerin el üstünde tutulduğu süreç ihaneti milli birliğimizi sahiplenmenin ilkel ve ırkçı olarak lanse edilmesi nasıl ifade edilecektir?

- Bun tezgahın adı Büyük Ortadoğu Projesidir. Söz konusu proje, Ortadoğu ve Kuzey Afrika başta olmak üzere ülke ve toplumları hizaya sokmak için tezgahlanmıştır. Arap Baharı'nın BOP'un kanlı bir istasyonu bugün daha gün yüzüne çıkmıştır.

- Kalabalıkların kızgınlıkları BOP'un zıvanadan çıkarmasıyla yayılmıştır. BOP Türkiye'nin içinde bulunduğu haritaların yeniden belirlenmesi, sınırların yeni baştan düzenlenmesini isteyen yeni bir oyundur. BOP'un Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki totaliter rejimlerden işe başlaması şaşırtıcı görülmemelidir. BOP'un ana hedefi Türkiye'dir.

- Bu kanlı ve insanlık dışı yeni sömürgeciliğin yeni senaristi ABD, oyuncusu Recep Tayyip Erdoğan'dır. AKP hükümeti kılavuzu BOP olan oyunun dişlileri arasında kalmıştır. Suriye'deki rejimin direnç göstermesi, arzulanan dönüşümün engellerle karşılaşması BOP'un hedeflerinden çıkarmamıştır.

- BOP'un ana amaçlarından biri Kürdistan'ı kurmaktır. Komşu coğrafyaları Arap Baharı olarak yakan bu plan ülkemizde de PKK Baharı olarak yakacak.

- Küresel kanlı proje Türkiye'ye barış propagandası adı altında sıçramıştır. Suriye'de 70 binden fazla kişi hayatını kaybetmiştir. Suriye'nin kuzeyinde PKK-PYD ittifakı her türlü karanlık vasıtayı kullanmaktadır.

- Başbakan Erdoğan'ın kavga dövüş ilerlettiği çözüm süreci başarılı olursa Bağımsız Kürdistan'ın kuzey bölgesi oluşacaktır. Dışişleri Bakanı'nın Fetret Devri'nin biteceğine vurgu yapması aslınd parçalanmanın gizli şifrelerini taşımaktadır. Başbakan Erdoğan İmralı canisinin kanlı düşüncelerine ve küresel kanlı projenin peşine sadakatle takılmıştır.

- ABD Dışişleri Bakanı'nın üstüne vazifeymiş gibi kullandığı ifadeler sorunlu ve tartışmaya açıktır. Müslüman coğrafyasını şiddete çeviren bir ülkenin bakanı barışı açıklamaktadır. Irak'ta Afganistan'da binlerce çocuğu yetim bırakan bir ülkenin bakanı bize barış dersi vermiştir.

- Yabancı siyasetçilerin tenkit veya övgülerin milletimizin umurunda bile olmadığını kesinlikle anlamalılar.

- AKP'nin PKK'nın BDP'nin küresel zorbalığın ve İmralı canisinin istediği de budur. Ama buna ne güçleri yetecektir ne de pervasızlıkları yardım edecektir.

- Türkiye AKP tarafından hazin ve hüsran verici acı bir dönemin tüm sancılarını yaşamak zorunda bırakılmıştır. AKP hükümetinin çözüm süreci kabus gibi milletimizin üzerine çökmüştür. Başbakan İmralı canisi ile kol kola vermiştir. Başbakan Erdoğan PKK değirmenine su taşımak için elinden gelen her çabayı sürece dahil etmiştir.

- İmralı canisi AKP iktidarı henüz dağ kadrosunu ikna edememiştir. Bu arada 4. BDP heyeti de İmralı'ya giderek Kandil'e yeni bir mektup götürmüştür. Bu ne bitmez bir mektuplaşma serüvenidir ki bir türlü mutabakat sağlanamamıştır. Acaba Başbakan da İmralı canisine acele cevap beklerim diye kenarları çiçeklerle süslü mektuplar göndermiş midir?

- PKK'nın silahlara veda etme niyetinin olmadığı görülmüştür. Analar ağlamasın sözü, kan dursun yalanları, huzur refah ve barış vaatleri, PKK ile görüşmelerin makyajı olarak yayılmaktadır.

- TBMM'de komisyon kurulması da gündeme alınmıştır. Türk milleti AKP'nin psikolojik harekatıyla karşı karşıya kalmıştır. 7 bölgede 9arlı gruplar halinde PKK elçiliğine soyunacak olan bu aklı kararmışlar hem AKP propagandası yapacaklar hem de AKP PKK müşterekliğinden ayrılmayacaklardır.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı

- Sözüm ona barışı anlatacaklardır. Madem Başbakan çözüm sürecine desteğin yüzde 60 olduğunu söylüyor, peki, 63 kişiye neden görev verdi? Başbakan bu 63 kişiyi maşa olarak mı kullanacaktır? Başbakan umutluysa, her şey iyi gidiyorsa, ne diye AKP'li milletvekilleri kafileler halinde gezmektedir, hangi hakla 63 kişi milletin vergileriyle PKK sözcülüğüne memur edilmektedir?

- AKP'nin çözümü çatırdamaya başlamıştır. Milletimiz Başbakan ve partisinin gerçek niyetini anlamıştır. Her yerde ikna odaları kurulacaktır. Üstelik bunlar bir konsept dahilinde değil, akıllarında ne bulunuyorsa milletimize anlatmaya kalkacaklardır.

- Öcalan'ın doğum günü 4 Nisan’da Başbakan ve 63'lük Akil İnsanlar bir araya gelerek İmralı canisine pasta hediye etmişlerdir. Peki, bu 63 kişi neyi çözecek, neyin sürecini kabul ettirmeye çalışacaklar? Bunlara göre PKK terör örgütü müdür? Bu 63 sözde akil insan çözüm olarak neyi önerecektir? Tatar Ramazan herkesi Abdurrahman Çavuş mu zannetmektedir? Ölen PKK'lılara şehit diyen Mükremin Çıtır herkesi Feriştah, Mücver abla olarak mı görmektedir? Hülya Koçyiğit çözümü mü yoksa filmlerdeki sahneleri mi anlatacaktır? Türk bayrağı yerine devlet bayrağı denilmesini isteyen hastalıklı zihniyet mi barışı sağlayacak?

- 12 kötü adamın gediklileri Akil İnsanlar listesinde yoktur. Mesela Cengiz Çandar, Hasan Cemal. Bölücü örgütün üst kadrosuna mı yükselmişlerdir, neden 63 Akil İnsan içinde değillerdir? Bu 63'lükler Anadolu'da bozguna uğrayacak, sorulan hiçbir soruya cevap veremeyecek 2 ay sonunda da Başbakan'a sığınacaklardır. Bunlara Türk milletinin kapısı da zihni de sonuna kadar kapalıdır. Çünkü Türk milletinin AKP PKK BDP ve İmralı canisine sırtı dönüktür.

- Sayın Başbakan sen bize edep konusunda söz söyleyecek en son kişi bile değilsin. Bizim senden edep öğrenecek halimiz yoktur. Bizim hamurumuz sağlamdır, sütümüz helaldir. Şeytana yakasını kaptıran birisi bize edep dersi vermeye nasıl cesaret edebilmektedir? Türkiye Cumhuriyeti ifadesini tabelalardan silmeye çalışan bir Başbakan edebi nasıl diline dolamaktadır? Şehitlerimizin kanlarıyla gözü yaşlı annelerin hasımlarıyla, bölücü vampirlerle helalleşme tavsiyesinde bulunan birisi bize edep dersini hangi halka verir?

- Bütün bunlara rağmen hala kendini edepli olarak görüyorsan, Allah sana da senin gibilere de akıl fikir ihsan etsin. Başbakan sataşacak yer aramaktadır.

- Erdoğan aklına geldikçe bizim hükümet olduğumuz dönemde ekonomik gelişmeleri açmakta, geçtiğimiz günlerde de yargı ne iş yapar diyerek aklınca suç duyurusunda bulunmuştur. Hodri Meydan diyorum. İstersen mecliste araştırma komisyonu kur. Yüce divan kurulsun. Bizim hiçbirşeyden korkumuz yoktur. Alnımız ak, sicilimiz ip gibi düzgündür.

Editör: TE Bilisim