MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP grup toplantısında konuştu. MHP grup toplantısına katılan Devlet Bahçeli milletvekillerine seslendi. Devlet Bahçeli'nin MHP grup toplantısı konuşmasında çok sert ifadeler kullandı.

İşte Devlet Bahçeli'nin MHP grup toplantısı konuşmasından satır başları:

- Türkiye belirsizliğin kol gezdiği bir döneme sıkıştı. Türk milleti siyasal bir hipnozun dayatması altındadır. Milletimizin sağduyuyla perçinlenmiş eşsiz nitelikleri güdümlü medya tarafından etkisizleştirilmeye çalışılmaktadır.

- Dört bir koldan yürütülen milli birliğimizi hakimiyet altına alma kampanyası devam ettirilmektedir. Türk milletinin tüm değerleri bölücü sıfatlı, linç ve infaz görevlileri tarafından darp edilmektedir. Dokunulmazlıklarımız tahriş edilmektedir. Milli değerlerimiz küçümsenmektedir.

- Kalbinde millet sevgisi olmayan, tarihe saygısı kalmayan, insanlıkla bağını koparan, milli devlete inancı çoktan biten bir güruh işgalcilere bile taş çıkartacak ölçüde milletimize zarar vermek için faaliyet halindedir. Kanlı örgüt ve elebaşısı AKP'yi sonunda hizaya sokmuştur.

- Türk milleti ağır bir imtihandan geçmektedir. Milletimizin aleyhine gelişen sürecin vebali kimse tarafından taşınamayacak kadar fazladır. AKP yönetimi kaderimize diz çöktürmek için varını yoğunu ortaya koymaktadır.

- Gelişmeler AKP'nin PKK'nın Truva atı gibi çalıştığına inandırmaktadır. AKP ile BDP'nin arasından su sızmamaktadır. Başbakan Erdoğan'ın BDP'yi ima ederek 'Terör örgütüyle aynı safta duranlarla bir arada olmayacağız' sızlanmaları çoktan yitip gitmiştir. Türk milleti AKP tarafından kandırılmıştır. Türk milleti AKP tarafından tongaya düşürülmüştür.

- Acaba Başbakan Erdoğan BDP'ye yeni bir eşbaşkanlık vaadi mi almıştır? Ya da İmralı canisine eşbaşkanlık sözü mü vermiştir? AKP BDP PKK İmralı canisi arasındaki ilişkilerin gittiği güzergah bunları aklımıza getirmektedir.

- AKP BDP PKK CHP ve terörist başının tam kadro hazır bulunduğu bölücülük mahkemesinde milliyetçilik davalı AKP davacıdır. Millet tutuklu etnik temelli bölücü terör gardiyandır. Milliyetçiliğin sağlam duruşu kendisini ürkütmektedir.

- Kaygısı bundandır, gıybete batan dili kin kusmaktadır. Milletimize göz koyan şerefsizler sırtlan gibi alacağı payı beklemektedir. AKP'nin küresel çevrelerden aldığı talimatla kurulmasına el ayak olduğu kutsal ittifak viraja patinaj yaparak girmiştir.

- Hala çözümle neyin hedeflendiği açıklanmamıştır. Çözüm nedir, çözümün getirdikleri nelerdir? PKK ile anayasa yapacak kadar çukura düşmek çözüm müdür? Sayın Başbakan çözümle neyi hedefliyorsun? Bu çılgınlığın yanına kar mı kalacak sanıyorsun? Bu gafilliğinin arkasında neler vardır? Kim senin aklını çelmiş ve kararlarına ipotek koymuştur? Bu kepazeliktir, kendini bilmezliktir.

- MHP bostan korkuluğu değildir. PKK yedeği AKP'li yöneticiler heveslenmesinler. Önlerinde biz varız, karşılarında biz olacağız.

- Mardin'de zırvada sınır tanımayan Başbakan silahlar gömülsün demiştir. Kendi iradesiyle hareket edemeyen siyaset ve temsilcilerinin kimlerden oluştuğunu merak ediyoruz? Burada kast edilen AKP midir? Söz konusu PKK mıdır, matruşkası BDP midir? Başbakan için çözümün gayesi iradesiyle hareket edemeyen siyasete fırsat tanımaktır.

- 4. Yargı Paketi ile teörristler faydalanacaktır. Ancak teröristlikle suçlanan eski genelkurmay başkanımız ve generaller faydalanmayacaktır. Türk milletini paketlemeye yönelik 4. Yargı Paketi kanalıyla sadece şiddete veya suç işlemeye teşvik cezalanadırılacak, örgüt propagandası yapanlar ceza alamayacaktır.

Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir

- Başbakan Mardin'de  Türklük ve milliyetçiliğe dair nefretini ortaya koymuştur. "Kimse bizim karşımıza Kürtlük ve Türklükle çıkmasın. Biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almış bir iktidarız" Başbakan ya aklını kaybetmiş, ya da izanını yitirmiştir. Kürt kökneli kardeşlerim Başbakan'ın istismar ve yalanlarına şahit olmuştur. Bize göre Türklüğe hakaret eden milliyetçiliği ayaklar altına aldığını söyleyen bir kişinin yedi ekmek ve içtiği su haram olacaktır. Ayakların baş olduğu Türkiye fotoğrafında bu sözlerin işitilmesi normal görülmelidir.

- Başbakan Erdoğan milliyetçiliği istese de anlayamaz. BOP kitabunda Türklük ve Türk milliyetçiliği yoktur.  Artık Başbakan tarafını belli etmiştir. Başbakan'ın sözlerine AKP'deki milliyetçi arkadaşlarımın mutlaka bir sözü olmalıdır. Vatanımızı emperyalizmden kurtaran gücün Türk milliyetçiliği olduğunu kabullenmeyen bir kişinin başbakanlık koltuğunda oturuyor olması Türk milletine zulümdür.

- Bugün milliyetçilik üzerindeki eleştirilerin nedeni milli birliğimizi bozma amacıyla örtüşmektedir. Milliyetçilik denince akla vatan ve millet sevgisini anlamak lazımdır.

Editör: TE Bilisim