Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mersin, Sinop, Çanakkale ve Iğdır’dan gelen öğrencileri, Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Öğrencilerle sohbet eden Gül, ziyaretine gelen 12 öğrenci ile tek tek fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 93. Yıl Kutlamaları nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve beraberindeki çocuk heyetini kabul etti. Türkiye’nin doğusundan bakısından, kuzeyinden ve güneyinden gelen öğrencilerin ülkenin ortasında buluştuğunu belirten Gül, "Hepiniz hoş geldiniz. Bugün bütün büyükler sizin için konuştu. TBMM’de merasimde bütün siyasi parti başkanları Türkiye’yi sizler için nasıl hazırladıklarını anlattılar. Bizler sizin için varız. İleride de sizler bizim gibi olacaksınız inşallah. 23 Nisan’ı Atatürk sizlere armağan etti. Dünyada başka yok böylesi. Bugün sizde mutlusunuz bizde mutluyuz." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da çocuklar adına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e teşekkür etti. Öğrencileri 3 gün boyunca Ankara’da misafir ettiklerini belirten Avcı, "Öğrencilerimiz mutluluklarını dile getirdi." dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, çocuklarla tek tek sohbet etti, yakından ilgilendi. Gül öğrencilerin taleplerini ve isteklerini dinledi. Öğrenciler Cumhurbaşkanı Gül’ü şehirlerine ve okullarına davet etti.

Editör: TE Bilisim