Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
 Yeni Parti kurma çalışmalarında önemli görevler alan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu Aydınlık Gazetesinin haberinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Yusuf Halaçoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Aydınlık gazetesi, 'Parti kurulmadan kriz başladı' başlıklı bir haber geçerek, benim 'ortalıkta bir metin dolaşıyor. Bunun partimizin programıyla bir alakası yok' sözlerimi kriz olarak nitelendirmiş ve Meral hanımın hazırlattığı metne itiraz ettiğimi yazmış.

Be Allahtan korkmazlar.

Birincisi o metni Meral hanım hazırlatmadı.

İkincisi o metin zaten parti programını hazırlayan Bursa'daki kurula sunulmadı.

Üçüncüsü sizlerin bütün çabasına rağmen birlik ve beraberliğimizden asla vazgeçmeyeceğiz.

Bizler tüm nefsi duygularımızı bir yana bırakıp yola çıktık ve sırtımızda Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin ağır sorumluluğu olduğunu bilecek kadar idrak sahibiyiz.

Aslında sizleri rahatsız eden bizlerin bu ülkede yaşayan bölücü ve bozguncular ile yolsuzluğa adı karışmış olanlar dışında tüm insanlarımızı kucaklamak konusundaki hassasiyetimiz.

Yine sizleri rahatsız eden, bağlı olduğunuz ağa babalarınızın iradesi dışında bir siyasi oluşum meydana getirmemiz. Ayrıca bu siyasi oluşumun, kim ki halkın hakkını gaspetmişse ondan hesap soracağını bilmeniz.

Şu sözlerim kulağınıza küpe olsun. Biz kuva-yı milliye ruhuyla yola çıkmış kimseleriz. Yüklendiğimiz ağır sorumluluğun idraki içindeyiz.

Takla da atsanız Türk Milleti ve Türkiye için her türlü fedakârlığı yapacağız ve halkımızın desteğiyle inşallah başaracağız. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Herşey Türkiye ve Türk Milleti içindir.
"

Son cümle yeteri kadar açık mıdır?

"HER
 ŞEY TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ İÇİNDİR"




Editör: TE Bilisim