Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan, 28 Şubat süreci öncesinde babasının 11 ay boyunca kötülendiğini, gazetelerde hakkında olumsuz haberler yapıldığını belirterek, " 11 ay boyunca bırakın iyilik yapmayı kötülük yapmadığı bir gündemi olmadı. Her gün babamı kötülediler. Sonunda da 28 Şubat geldi. Bu süreç bize 15 sene kaybettirdi." dedi


Necmettin Erbakan'ın ölümünün 2'ncı yılı vesilesiyle Saadet Partisi Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen anma programına Elif Erbakan'da katıldı.
Turgut Özal İş Merkezi'nde düzenlenen toplantıya çok sayıda partili katıldı.
Programın açılış konuşmasını Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Doğan yaptı. İnsanlık tarihinin gidişatına yön veren ve büyük değişimlere ortam hazırlayan önderler, peygamberler, alimler ve düşünürlerin olduğunu belirten Doğan, bu değişimlere yön veren isimlerden birinin de inancıyla zekasıyla ve çalışkanlığıyla Necmettin Erbakan olduğunu ifade etti. Doğan şöyle devam etti. Doğan, ''Her türlü maddi imkanlara ve kariyere sahip olmuşken parçası olarak kabul ettiği milletin kurtuluşuna adadı kendini, bu ezilmişliğe, ötekileştirmeye, yok saymaya baş kaldırdı." dedi.
Daha sonra konuşan Elif Erbakan, ise darbelerin verdiği zararlardan bahsederek, ''Babam her şeyden önce yani babalıktan önce bir dava adamıdır. Ve bizim önderimizdir. İhtilallerle partileri kapatıldı. Başbakanlığı elinden alındı.'' dedi.
80 darbesinin Türkiye'ye büyük kayıplar verdiğini dile getiren Erbakan, bir kişinin ölmüş babası ardından övgü ile bahsetmesinin çok doğru bulmadığını belirterek, ölümü döneminde üzüldüğü şeyin babasını kaybetmek değilde, liderini kaybetmek olduğunu aktardı. Konuşmasında 28 Şubat sürecine de değinen Erbakan, ''11 ay boyunca bir Başbakan kötülendi. Gazeteler her gün hakkında kötü şeyler yazdı. Ya bir insan 11 ay boyunca bırakın iyi birşey yapmayı kötülük yapmadığı bir gündemi olmadı. Her gün babamı kötülediler. Ve 11 ayın sonunda 28 Şubat geldi. Bu süreç bize 15 sene kaybettirdi.'' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim