Ardahanlı besici CHP milletvekili Ensar Öğüt’ü yalanlayarak, vekilin kurmaca bir protestoya imza attığını ileri sürdü.

CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt geçtiğimiz günlerde Meclis kürsüsünde besicilerin ineklerine saman yerine makarna haşlayıp verdiğini ifade etmişti. TBMM’ye bir paket makarnayla gelen Ensar Öğüt, getirdiği makarnayı Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a vermişti.

Ancak işin rengi sonradan anlaşıldı. Ardahanlı besici Bülent Aktürk, CHP’li vekilin protestosunun kurmaca olduğunu ileri sürdü.

Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir

BUNLARIN HEPSİ İFTİRA

Hayvanlarına makarna yedirmek zorunda kaldığı yönündeki iddiaları yalanlayan Bülent Aktürk, “Bunların hepsi iftiradır. Beni kendine alet ettiler. Mevla’m onlardan sorsun. Ben dün akşamdan bu yana evimden çıkamıyorum. Çok utanıyorum” ifadelerini kullandı.

MAKARNAYI BULSAK BİZ YERİZ

Makarnayı bizzat Ensar Öğüt ve beraberindekilerinin getirdiğini kaydeden Bülent Aktürk, “Makarnayı bizim ahırın önünde sıcak suda haşladılar. Sonra getirip dananın önüne döktüler. Ben de kızdım. Biz yemeye bulamıyoruz siz gelip hayvanın önüne döküyorsunuz dedim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim