Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi dün evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı forsunun takılmadığı sivil araçla giden Erdoğan, Bahçeli'yle görüşmede Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde yapılacak değişikler konuşuldu. Erdoğan ile Bahçeli 'Devlet Bey Konağı'nın bahçesinde bulunan iki bozkurt heykelinin önünde fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dün bir araya geldi.

Bahçeli, Erdoğan’ı kapıda karşıladı.

Erdoğan, Bahçeli’nin Ankara Çayyolu’ndaki Devlet Bey Konağı’na sivil plakalı bir makam otomobili ve 4 araçlık kısa konvoyla geldi. Erdoğan’a Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan eşlik etti. Bahçeli, Erdoğan’ı Devlet Bey Konağı’nın kapısında karşıladı. Görüşme, yaklaşık 30 dakika sürdü.

Erdoğan, görüşmeye sivil araçla gitti. Foto: AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin görüşmesinde güncel siyaset ve dış politika konularının ele alındığı bildirildi.

Bahçeli, Erdoğan’ı Devlet Bey Konağı’nın kapısında karşıladı. Bahçeli, evinin girişine ise Arapça, hat yazısıyla ‘Mülk Allah’ındır’yazıyor. Kuran’da bulunan Al-i İmran ve Tevbe surelerinde yer alan bu ayet, özellikle İslami kesimdeki müteahhitlerin yaptırdığı binalarda sıkça yer alıyordu.

Editör: TE Bilisim