AK Parti Mersin İl Kongresi için şehre gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongrenin yapılacağı bina önünde bulunan kalabalığa seslendi.

Erdoğan, konuşması sırasında teröristlere karşı birlik ve beraberlik çağrısı yaparken, ülkücülerin kullandığı "bozkurt" işareti yaptı.

İŞTE O AN

resized_cb5ad-cff6377abg

İşte Kongredeki konuşması: 

Mersin'den söz istiyorum. Kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? 2019'a kadar her eve girmeye, her gönüle dokunmaya hazır mıyız? Geçtiğimiz 15 yılda tüm şehirlerimizde olduğu gibi Mersin'e de büyük yatırımlar yaptık. Tam 27 katrilyon Mersin'e yatırım yaptık. Dünyanın beşten büyük olduğunu bugün anlamayanlar er yada geç anlayacaklar.

Mersin'i İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra bölgesindeki merkezlerle de bağlayacak olan hızlı tren projesini hayata geçiriyoruz.

İHTİYAÇ OLUNCA ÇAĞRI YAPACAĞIM

İhtiyaç olduğunda önce ben yola çıkacağım sonra sizlere çağrı yapacağım. Sefer görev emri geldiği zaman önce ben sonra hep beraber gideceğiz. Çünkü biz şehadete inanıyoruz. 15 Temmuz'da bunu yaptık. FETÖ denen haine Türkiye'yi dar ettiniz.

Biz milletimizin lafa değil icraata baktığını çok iyi biliyoruz. Sizlerin karşısına icraatlarımızla çıkmaya devam edeceğiz.

İYİ Partili belediye başkan adayı çekilerek Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldı İYİ Partili belediye başkan adayı çekilerek Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldı

Afrin'deki ilerleyişimiz devam ediyor. Teröristlerden 3195'i bu sabah itibarıyla etkisiz hale getirilmişti. Herhalde şimdi çok daha ilerlemiş vaziyette. Ve Afrin'e doğru ilerliyoruz. 850 kilometre kontrolümüz altında. Burada bir terör koridoru oluşturmak istediler.

AFRİN'E GİRDİK GİRİYORUZ

Az önce aldığım bilgiye göre Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3213'e yükseldi. Afrin'e girdik giriyoruz.

Zeytin Dalı Harekatı'nda kahramanlarımız destan yazıyor. Şu ana kadar 900 KM alan teröristlerden temizlendi.

Bizim Suriye'de tek bir amacımız var. O da sınırlarımız boyunca terör örgütünü Suriye topraklarından atmak. Onlar zannettiler biz ilerleyelim, Türkiye seyreder. Artık eski Türkiye yok. O senin dediğin Türkiye eskide kaldı. Vicdanımızı, ahlakımızı rafa kaldırmış olsak Afrin'i ele geçirmek 3 gündü.

BİR KEZ DAHA SEFER GÖREV EMRİNİ HATIRLATTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Kongresi'ne katılmak üzere gittiği Mersin'de, kongrenin yapılacağı salon önünde kendisini karşılayan kalabalığa hitap etti. Erdoğan, buradaki konuşmasında daha önce dile getirdiği 'Sefer görev emri'ni bir kez daha hatırlattı. Erdoğan, "Reis bizi Afrin'e götür" sloganları üzerine "Sefer görev emri geldiği zaman önce ben sonra hep beraber gideceğiz. Çünkü biz şehadete inanıyoruz" dedi.

Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin mesajlar da veren Erdoğan, "Afrin'deki ilerleyişimiz devam ediyor. Teröristlerden 3195'i bu sabah itibarıyla etkisiz hale getirilmişti. Herhalde şimdi çok daha ilerlemiş vaziyette. Ve Afrin'e doğru ilerliyoruz" dedi.

(Kaynak: Time Türk)

Editör: TE Bilisim