Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
Soğuk algınlığı sebebiyle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çıkışta gazetecilere açıklamada yaptı. Saat 11.40 gibi hastaneye gelen Erdoğan, 14.00 gibi hastaneden ayrıldı. Erdoğan, rahatsızlığını gribal enfeksiyon olarak açıkladı.

Erdoğan, açıklamasında "Sıcak soğuk dengelemesini sağlayamadığımızdan olsun, gribal enfeksiyon sebebiyle vücutta, biraz da seslerimizde maalesef olumsuz gelişme oldu. Onun için bugünkü hem grup toplantımızı erteleyelim dedik, programımızı erteleyim dedik. Şöyle bir istirahat etmemizde fayda var. Onun için istirahat edeceğiz. Hafta sonu itibariyle programlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Elhamdülillah gayet iyiyim herhangi bir sıkıntımız yok." dedi.

Bir gazetecinin Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta sonu gittiği Siirt'te havanın soğuk olduğunu hatırlatması üzerine Erdoğan, "Siirt'te de, geçen hafta Meclis önünde aşırı bir soğuk vardı Ankara biliyorsunuz. Gruptan sonra çektirdiğimiz resimlerde filan zannediyorum biraz da orada oldu." dedi. Erdoğan, "Evinizde mi istirahat edeceksiniz" diye sorulması üzerine de "Niyetim öyle." cevabını verdi.

Başbakan Erdoğan, daha önceki rahatsızlığı ile ilgisi olup olmadığını sorulması üzerine ise "Onunla alakası yok, hiç yok" dedi.

Açıklaması sırasında Erdoğan'ın yanında kızı Sümeyye Erdoğan ve Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl de yer aldı.

Editör: TE Bilisim