Türkiye bugün PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan 8 asker ve kamu görevlisini teslim almak için Kuzey Irak'a geçen BDP heyetini takip ederken Ankara'dan üst üste iki ilginç haber geldi.

Haberlerden biri AK Parti diğeri ise BDP cephesinden. PKK ile temasların en kritik gününde gelen bu iki haber kafaları karıştırdı...

Her iki liderin de grup toplantılarını iptal etmesinin altında sağlık sıkıntıları yatıyor olabilir. Ancak kamuoyunda bu tesadüf "Konuşurken sürece yanlış etkide bulunmayalım önlemi olabilir" olarak yorumlandı.

İLK HABER AK PARTİ'DEN...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsızlığı nedeniyle toplantının iptal edildiği belirtildi. Erdoğan'ın, önümüzdeki birkaç gün için programı hafifletilecek.

Alınan bilgiye göre Başbakan Erdoğan'ın rahatsızlığının sebebinin soğuk algınlığı olduğu belirtiliyor.

Erdoğan'ın sağlık durumunun genel olarak iyi olduğu ve doktorların evinde istirahat etmesini tavsiye ettiği öğrenildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, bugün saat 11.15'te yapılması planlanan AK Parti TBMM Grup Toplantısı, iptal edildi.

ARDINDAN DA BDP'DEN AYNI HABER GELDİ...

Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş dün rahatsızlanmış ve Diyarbakır'da hastaneye kaldırılmıştı. Göğüs sıkışması şikayetiyle hastaneye kaldırılan Demirtaş'ın rahatsızlığı nedeniyle BDP'nin bugünkü parti grubu toplantısı iptal edildi.

Geceyi Diyarbakır Memorial Hastanesi Kardiyoloji Servisi'nde geçiren BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın sabah saatlerinde anjiyo olduğu öğrenilirken, sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün taburcu edilebileceği bildirildi.

Kanak: Haber3.com

Editör: TE Bilisim