Cihan Haber Ajansı'na konuşan Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, 2002 yasakla, yolsuzlukla ve yoksullukla mücadele edeceğini iddia eden AK Parti'nin bugün bu söyleminden oldukça uzak olduğunu söyledi. Türkoğlu, "2002'de milletvekili lojmanda oturmanın lüks olduğunu söyleyen AKP’nin genel başkanı bugün dünyanın en büyük, 1 katrilyon 370 trilyona liraya yaptırılmış 1000 odalı sarayda oturuyor.” dedi.

"TAYYİP ERDOĞAN PEYGAMBERİMİZ'İN HADİSİNDE İŞARET ETTİĞİ İNSANLARIN ARASINA GİRDİ"

Sarayın sadece makam odası için 20 trilyon lira ödendiğine dikkat çeken milletvekili Türkoğlu, “Asgari ücretle geçinmeye çalışan, çocuklarını Osmaniye’de bırakıp dışarıya ekmek parası için giden insanlarımız varken Tayyip Erdoğan, 1 katrilyon 370 trilyon lira harcanarak yapılan sarayda otuyor. AKP artık toplumun dışına çıkmış. AKP iktidarın nimetlerin içerisinde bolluğun içinde ne yapacağını şaşırmıştır. AKP artık sefalet çeken halktan uzaklaşmış durumdadır. Tayyip Erdoğan artık emekli dul yetim ve bu milletin sorunlarını dinleyen, onlarla oturmuş birkaç zeytinle iftar açan Erdoğan değildir. Tayyip Erdoğan artık, zevki sefaya dalmış Peygamber Efendimiz'in bir hadisinde buyurduğu gibi “Ahir zamanda ümmetimin gözünü mal ve para hırsı bürüyecek” diye işaret ettiği insanların arasına girmiştir. AKP’ye destek veren herkes, bu haksız ve yolsuzluklara ve Türkiye’yi uçuruma götüren kötü politikalara ortaktır. Bu vebale ortak olmamak lazım. Kötü gidişata dur demek hepimiz için bir sorumluluktur.”

"VAHDETTİN KÖŞKÜ SGK BÜTÇESİNDEN TADİL EDİLDİ"

Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın

Vahdettin Köşkü’nün SGK bütçesinden tadilat edildiğini vurgulayan Türkoğlu, "Tayyib Erdoğan İstanbul’da Vahdettin Köşkü’nü kendine tahsis ettiriyor. Köşkün tadilat ve tamiri için SGK bütçesinden yani emekli, işçi ve memura bir simit parası artış çok görülürken SGK bütçesinden Vahdettin Köşkü için 172 milyon lira Tayyib Erdoğan’ın oturacağı köşk için harcanıyor.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim