Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Türk milletinin varlığının ve birliğinin yeg‰ne temsilcisi MHP'ye yönelik fitne-fesat yuvalarının sistemli saldırıları devam ettiğini belirterek, Kamu düzeni ve barışını bozmak isteyen bir güruh, bir yerlerden işaret almışçasına toplantılar tertip etmekte, bu anlamda ülkenin huzuru ve birliği için gecesini gündüzüne katan MHP'nin Sayın Genel Başkanı ve MHP kadrolarını hedef göstermektedir. Bu gelişmeler göstermektedir ki aylarca önce deşifre ettiğimiz, MİT'e verilen "MHP'yi karıştırın" talimatının gereği, bu zavallı piyonlar kullanılarak gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır " dedi.  
MHP sahipsiz olmadığını hatırlatan Büyükataman, " MHP her önüne gelenin saldırıp yıpratacağı bir parti değildir. Partimize yapılan her karalamanın  hukuk zemininde takipçisi olacağız. Önce MHP'yi, ardından Türkiye'yi karıştırıp kamu barışının bozulmasına, Türkiye'nin karanlık sokaklarda heba edilmesine, bölünmesine asla fırsat vermeyeceğiz " açıklaması yaptı. 
 
Büyükataman, "MHP adını ve amblemini kullanan bu şahısların partimizle uzak yakın ilgilerinin olmadığı küçük bir araştırmayla dahi ortaya çıkabilecektir. Bazı karanlık mahfillerin piyonu olmaktan öteye geçemeyecek olan bu zavallıları Türk yargısına havale ediyoruz. Bu amaca matuf olarak yasal olmayan şekilde parti amblem ve işaretlerimizi kullanan ve MHP kadrolarına olmadık iftiralar atan şahıslar tarafımızca mahkemeye verilmiştir " dedi.

Editör: TE Bilisim