Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, vatandaşların mülkiyet sorunu olduğunu ifade etti. Tekin, “Başbakan’ın da evinde mülkiyet sorunu vardı. Kendi sorunlarını çözdüler. Sayın Başbakan sizin sadece Sultanbeyli’ye değil bütün İstanbul’a vicdan borcunuz var.” dedi.

Gürsel Tekin, CHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Sultanbeyli’deki bazı muhtarların da katıldığı ziyarette konuşma yapan Gürsel Tekin, “Bugün bu ülkeyi yöneten Başbakan dahil olmak üzere bir çok kişinin mülkiyet sorunu yok muydu? Peki onların şu anda öyle bir sorunu var mı? Yok, çözdüler sorununu. Başbakan’ın da evi mülkiyet sorunu vardı, unutmayın. Sayın Başbakan sizin sadece Sultanbeyli’ye değil bütün İstanbul’a vicdan borcunuz var. Kendi mülkiyet sorunu çözüyorsun. Yurttaş kendi sorunun kendi koyununu satarak çözmüş. Böyle korsan bir devlet olur mu? Meşru olmayan bir yerden neden vergi alıyorsun?” ifadelerini kullandı.

AK Partili belediyelerin borçlarını ödemesi konusunda cami alanlarını sattıklarını öne süren Tekin, “Şimdi galiba moda oldu. AK Partili belediyeler cami alanlarını satarak, parklarını satarak borçlarını satarak ödüyorlarmış. Sultanbeyli’de de 3 tane park satılmak üzereymiş onu da arkadaşlar söyledi, sizlerle paylaşmak istiyorum.” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili sorulan soruya ise Tekin, “Önemli olan İstanbul’un sorunlarıdır. CHP’de çok sayıda İstanbul’da belediye başkanlığı yapacak arkadaş var. O gün geldiğinde onu da konuşuruz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim