MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!

Milliyetçi ülkücü hareketin mensupları niçin bizim TV radyo gazete ve etkili haber sitelerimiz olmaz diyerek zaman zaman sitem ederiz. Bu konuda sadece Türk milletine gerçekleri aktarmakla kendine misyon biçmiş Haberalp haber sitesi akla hayale gelmedik bir saldırı ile kafir küfür hakaret sağanağına tutulmuştur.

Sadece bir haber istihbarat kaynağından tarafımıza ulaşan MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçelinin hastalanma haberi teyit edilerek haber yapıldığı için nerede ise bu rahatsızlıktan haber sitemiz sorumlu tutularak bir insana bir Müslümana yakışmayacak terbiye ahlak sınırlarını aşarak kul hakkını çiğneyerek alçak saldırı ve iftira sağanağı başlatıldı. Biz ne sayın genel başkanımızın nede başka bir insanın hastalığı üzerinden siyasi istismar yapacak aşağılık insan değiliz.

Bu haber yandaş medyada çıksa gıkları çıkmayacaklar bize hayasızca saldırdı. Ailemiz ve özel bilgilerimiz servis edilerek cemaat tarikat ve kurultay süreci ile irtibatlandırılıp komplo edebiyatı başlatıldı. Biz hiç kimsenin ne yalakası ne beslemesi ne emir eri olan haber sitesiyiz. Doğru bildiklerini meşruiyet ve hukuk içinde ifade eden demokratik meşru haber alma hürriyetinin gereğini yapan özgürlük bağımsızlık ve milli değerler mücadelesi veren Türk milletinin varlık ve beka davasının medyadaki sarsılmaz onurlu bir mevziisiyiz.

Haysiyet celladı hiç olmadık ucuz basit kişisel tehdit şantaj üzerinden nüfuz ve çıkar ilişkileri kurmadık. Hiç kimsenin adamı tarafı değiliz.
Mensupları Türk milliyetçiliği çizgisinde ideolojik tarafı olan haber yorum ve fikir iklimiyiz. Simdi şunu sorma zamanı gelmiştir haber doğrudur haberalp çalışanları haberi doğru vermişlerdir.

Haberalp haklı çıkmıştır bize saldıranlarda şeref haysiyet ve adamlıktan zerre miskal onur varsa bu genç çalışanlardan mertçe özür dilemelidirler. Siyasi komplo kuran tezgah tezvirat ve siyasi ayak oyunlarının ucuz piyonu hiç olmadık. Siyasette veya medyada onurlu dik duruşun harekete hizmet ve sadakatin ibadet anlayışındaki adresiyiz. Avuçlarını yalayan iftira ve itibarsızlaştırma mangalarına duyurulur. Sahi şimdiye kadar hangi medya kuruluşuna tepki gösterip ulaştırdınız? Sadece bize öten zavallılar olarak hafızalara kazındınız.

Editör: TE Bilisim