MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
 MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, milliyetçiliği ayaklar altına alan, toplumu kutuplaştıran Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olamayacağını söyledi. Ülkenin 12 seneden beri AK Parti iktidarı tarafından yönetildiğini belirten Ayhan, "Ülke siyasi anlamda iç ve dış siyaset açısından, sosyal anlamda ve iktisadi açıdan iyi yönetilemediği gibi problemler giderek artmakta ve karmaşıklaşmaktadır. Ülkenin, içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulabilmesi için AKP iktidarından ve Recep Tayyip Erdoğan'dan kurtulması gerekmektedir. Diğer taraftan AKP'nin cumhurbaşkanlığı adayının toplumu kutuplaştırmaya yönelik çabalarından da bu ülkeyi çekip çıkarmak gerekmektedir. Cumhurbaşkanı, devletin başı olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk milletinin birliğini temsil ettiği, bu yüce makama seçilecek şahsiyetin geçmişi, siyasi hüviyeti ve temsil ettiği zihniyetin hayati önem taşıdığı, bu çerçevede bu şahsın her türlü şaibeden uzak, temiz bir sicile sahip olmasının vazgeçilmez bir ön şart olduğu, hakkında çok ciddi iddia ve dosyalar bulunanların, geçmişlerinin hesabını vermeden ve aklanmadan bu göreve talip olmalarının düşünülemeyeceği, Cumhurbaşkanlığı makamının bu hesaptan kurtulmak için bir sığınma limanı olarak görülemeyeceği ifade edilmiştir." dedi.

 

'İKİ YANLIŞTAN BİR DOĞRU ÇIKMAZ'
 

Milliyetçiliği ayaklar altına alan bir inkârcıdan Türkiye'ye cumhurbaşkanı olamayacağını ifade eden Ayhan, "İki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan'dan da cumhurbaşkanı olmaz. Sözde vizyon belgesinde yer alan gerçekdışı değerlendirmeler, AKP'nin 12 senedir millete söylediği yalanlardan ibarettir. Oysa ki AKP döneminde ekonomik gelişmeler, tam tersi istikamette gelişmiştir. Kısaca memleket, AKP ve onun cumhurbaşkanı adayının elinden son 12 yılda çok gerilemiştir. Sonunda yönetilemez hale getirilmiştir. Aziz vatanımız, yolsuzlukların ve bölücü terörün pençesine düşürülmüştür. İnanıyoruz ki yüce milletimiz, 10 Ağustos'ta bu gidişe dur diyecek, bu oyunu bozacaktır." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim