Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, terör örgütü IŞİD’in Süleyman Şah Türbesi'ni kaldırmasını öngören tehdidiyle bölgede oyun kurucu olduğunu iç siyasi piyasaya pazarlayan iktidarın, Osmanlı Devleti’ni kuran Osman Gazi’nin dedesinin mezarını söküp ricat ettiğini söyledi. Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, iktidarın kaçmayı başarı gibi sunduğunu ifade etti. Keskin, “Ricat etmeyi geceyarısı hep birlikte takip ettiklerini, ricat ederken ecdadın naaşını getirdiklerini, ricatın bir başarı olduğunu vurgulamaktadır. Dünyada ricatın başarı olduğunu iddia eden bir başka yönetim var mıdır acaba?” dedi.

İktidarın utanmadan, yüzü kızarmadan boynu bükük ricat etmenin kahramanlık ve şanlı bir olay olduğu masalını anlattığını öne süren Milletvekili Keskin, “Pankart açan gençlere, HES yağmasına karşı duran köylülere, taşeron işçilere, emeklilere, yazarlara, gazetecilere, karada kaçan havada uçan her türlü şeye itiraz eden, yurttaşına her türlü eziyeti, işkenceyi, saldırıyı yapan iktidar, IŞİD karşısında dut yemiş bülbül oldu. Ülkemizi her bakımdan riske eden, dünya ölçeğinde yalnızlaştıran, daha dün Libya hükümeti tarafından Türkiye’nin yıllar yılı oralarda konuşlanmış Türk şirketlerinin Libya’dan kovulmasına lider olan iktidar utanmadan, yüzü kızarmadan boynu bükük ricat etmenin kahramanlık ve şanlı bir olay olduğu masalını bayrak yaparak, Suriye politikasının iflasını gizlemeye çalışmaktadır.” diye konuştu.

'TANSU ÇİLLER, BÜLENT ECEVİT’İN KAZANDIRDIĞI ONUR SIFIRLANDI'

İktidarın, Bülent Ecevit ve Tansu Çiller’in Türkiye'ye kazandırdığı onuru ve caydırıcılığı sıfırladığını söyleyen Adnan Keskin, “AKP, Ege Denizi açıklarındaki, kuşların bile tünemediği, çorak, ot bitmeyen, küçük birkaç kaya parçasından oluşan Kardak Kayalıkları'nı Yunan bayrağı dikilince, 'Ya gidecekler ya gidecekle.' diyen Tansu Çiller’in, türbenin naklini gündeme getirenleri püskürten Bülent Ecevit’in Türkiye’ye kazandırdığı onuru, gururu, güvenirliliği, caydırıcılığı sıfırlamıştır.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim