MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, vatandaşları cumartesi günü Bursa'da yapılacak ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ temalı mitinge davet etti. Yalçın, "Kuruluş Mitingi'nde, ihanet senaryosunu millete şikâyet edeceğiz."dedi. 

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı'nın aldığı karar gereğince 9 ilde yapılacak ‘Millî Değerleri Koru ve Yaşat’ mitinglerinin ilkinin, 23 Mart Cumartesi günü Bursa’da ‘Kuruluş’ temasıyla gerçekleştirileceğini aktardı. 

İlk mitingde, 400 çadırlık aşiretten Osmanlı Devleti gibi üç kıtada hükümran olmuş bir cihan devleti kuran iradenin, Türk milletine ait olduğunun hatırlatacaklarını belirten Yalçın, “Kuruluş teması, sadece Osmanlı Devleti adıyla sınırlı değildir. Anadolu ve Rumeli topraklarında bin yıllık Türk egemenliğinin teessüsünü, kökleşmesini sembolize eden bir olgudur. Osmanlı Devleti’nin en önemli özeliklerinden biri, farklı milliyetlerden insanları bir arada yaşatma erdemini göstermesidir. Zamanla devletin adının Türkiye diye anılıp söylenmeye başlaması tesadüfen olmamış; Türkiye ismi, üzerinde yaşadığımız topraklara rastlantı sonucu verilmemiştir. Farklı din ve milliyetlerden unsurları bir arada ve kardeşçe yaşatan irade Türk milletine aittir.” ifadelerini kullandı. 

Dalları besleyen ana gövdenin büyük bir saldırı ve tehdit altında olduğunu öne süren Yalçın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “AK Parti iktidarı tarafından milletimize dayatılan İmralı süreci, bu amaçla başlatılmıştır. Millet iradesinin şahlandığı İstiklal Harbi sonunda batılı devletlerin yarım bıraktığı bir operasyon, eline BOP baltası verilmiş bir iktidar ve İmralı celladının kanlı testeresi kullanılarak tamamlanmak istenmektedir. Bütün bu nedenlerle Bursa’da yapılacak “Kuruluş Mitingi”nde; bu ihanet senaryosunu millete şikâyet edeceğiz. Türk milletini meydana

Editör: TE Bilisim