Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
İngiltere'nin ünlü gazetelerinden Financial Times, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için en büyük tehlikenin Meral Akşener olduğunu yazdı.

Erdoğan, Akşener'li MHP'den çekindiği için MHP nin kongrelerine taraf olmuş ve havuz medyası Sayın Devlet BAHÇELİ yi desteklemeye başlamış..
Makalede Türkiye'de Tayyip Erdoğan'ın ilahlaştırıldığına dikkat çekilirken, Türklerin son on yılda onun sözlerini, ruh halini, sağlığını, giyim tarzını benimsediğinin altı çizildi. Erdoğan'ın, son dönemde Meral Akşener üzerinde yoğunlaştığı ve Akşener'in Genel Başkan olduğu bir MHP'den çekinmeye başladığı ifade edildi.

Akşener'in Genel Başkan olması durumunda MHP'nin hareketleneceği ve Erdoğan'ın için başkanlık arzusunun 'rüya' haline geleceği ifade edildi. Bu duruma karşı dolaylı engellemelerin yapıldığı ve MHP'nin Genel Başkanlık koltuğunda Devlet Bahçeli'nin kalması için yoğun mücadele verildiği belirtildi.

(Kaynak: Haberasi.com)


Editör: TE Bilisim