Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!
 Bu ziyarete Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Sayın Gökmen Kantar, İl teşkilat başkanı Yavuz TelliOğlu 2023 Gençlik Eğitimi 2. Başkanı Feride Nalan Odman, Türk Dünyası Birimi Başkanları Halit Gökalp Küçük ve Cihan Kantar, İl yöneticileri katılım gösterdi. 

Başkonsolos HRVOJE KANTA Ülkü Ocakları İstanbul yetkililerine ikramlarda bulundu. İl başkanı Gökmen Kantar İki kardeş ülke arasındaki ilişkilerde Ülkü Ocaklarının önemine ve etkinliğine vurgu yaparken, iki kardeş ülke arasındaki ortak politikaların ve ortak hissiyatın daha da geliştirilmesi adına yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Balkanlarda, Bosna savaşında yaşanan acı olayların Türkiye’nin de acısının olduğu, orada yaşanan üzüntüleri paylaştıklarını dile getirdi. Bosna’da ki soydaşlarımızla, Anadolu Türklüğünün gönüllerinin bir olduğunu ve aynı hissiyatları yaşadıklarını vurguladı. Başkonsolos HRVOJE KANTA ziyaretten çok memnun kaldığını, bu düşüncelere sahip Türk Soydaşlarımızın varlığı ile gurur duyduğunu dile getirdi. Ülkeler arasında ki gençliğin yakınlığının daha da artması gerektiğine vurgu yapan Başkonsolos tarihimizin ve köklerimin bir olduğunu bundan güç alarak geleceğe bakmamız gerektiğini vurgulayarak, İstanbul Ülkü ocaklarına teşekkür etti ve başarılarının devamını dile getirdi. Bunun yanı sıra Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından 5 Mayıs'ta yapılacak olan '' Biz Geleceğiz, Gelecek Biziz '' adlı Gençlik şöleni ve 2023 Gençlik Eğitimi mezuniyet törenine bilgiler verilerek, davet edildi.

Editör: TE Bilisim