TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Adana’nın İmamoğlu ilçesi Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, 30 Mart seçimlerinde 20 trilyon borçla devir aldığı belediyenin durumunu ve gelinen noktayı anlattı.

Başkan Adamsan, görevi teslim aldığı 2014 yılının Nisan ayından itibaren ilçenin kamuoyunda farklı bir yere sahip olan imajını, çalışma ve kurumlar arası işbirliği ile yenilediklerini belirterek, 11 ay içerisinde yaptığı hizmetleri kamuoyu ile paylaştı.

MHP’den seçimleri kazanan Gazi Adamhasan, AKP’li Kadir Altınköse’den 20 trilyon bir borçla belediyeyi devir alarak, kısıtlı imkanlar olmasına rağmen hizmet vermeye çalıştığını aktardı. İmamoğlu’nu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirdiklerini aktaran Başkan Adamhasan, önümüzdeki yıllarda İmamoğlu’nun Akdeniz’in en güzel ilçelerinden biri olacağı söyledi.

Kısa zaman içerisinde ilçenin kanayan yarası haline gelen çöplüğü kaldırdıklarını dile getiren Adamhasan, “Bunun yanı sıra mezarlıklar ve camilerin çevre düzenlenmesini yaptık. Okul ve camilerin bahçelerine parke taşı döşedik. İlçede bulunan ibadet yerleri her ay düzenli olarak ekiplerimiz tarafından temizleniyor. İlçenin altyapısının yeniden yapılması için proje hazırladık. Önümüzdeki aylar içerisinde ihaleye çıkarılacak. Eskiyen içme suyu borularını sökerek yaklaşık 15 kilometre yeni borular döşeniyor. 11 köyümüzün yolunu yapıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim