Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici oluşturdukları Milli İttifak'ın Niğde'deki adaylarına destek verdi.

Niğde Esnaf Odaları Toplantı Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Destici, "Sizi kandırmalarına izin vermeyin. Sizi aldatmalarına izin vermeyin. Kalıcı çözümler sizin önünüze konulmalıdır. Bugüne kadar maalesef kalıcı çözümler getirmediler. Biz diyoruz ki Milli İttifak'la Meclis'e gireceğiz ve iktidar olacağız bundan zerre kadar şüphe duymuyorum. Çiftçilere bedava tohum ve ilaç vereceğiz. Vergisiz mazot vereceğiz 1 buçuk TL'ye. Esnafımıza faizsiz kredi vereceğiz. Bütün bunları söylüyoruz, diyorlar ki kaynağı nereden bulacaksınız? Biz de diyoruz ki saraylara kaynağı nereden bulduysanız biz de oradan bulacağız biz bu kaynağı sizin gibi israf ederek değil tasarruf ederek bulacağız. Biz bu kaynağı üreterek bulacağız, tüketerek değil diyoruz." dedi.

Mustafa Kamalak ise "Biz burada sadece aday tanıtımı için bir araya gelmedik. Biz buraya yaşanabilir bir Türkiye'yi, yeniden büyük Türkiye'yi ve yeni dünyayı kurmak için geldik. Koşturacağız köy köy, kasaba kasaba ,hane hane bu millet bizim." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim