Montrö Sözleşmesinin önemi... Montrö Sözleşmesinin önemi...

Balıkesir ziyareti sırasında Kamer Genç, Cemil Çiçek'e"Benim yasalara aykırı bir konuşmam varsa iç tüzük var, Anayasa var. Ona göre işlem yapacak kabiliyeti varsa var. Gidip CHP grubuna yalvaracağına gelsin bana yalvarsın. Bu bir yalvarmadır. Bu aczin ifadesidir." göndermesinde bulundu.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde ziyaretlerde bulunan Kamer Genç, TBMM'de geçen hafta meydana gelen tartışmalarla ilgili gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Kamer Genç,"TBMM Başkanlığı makamında oturan Cemil Çiçek eğer benim konuşmamı anlayacak kapasitede değilse o makamı terk etsin." dedi. Yaptığı konuşmada hiçbir hata ve içtüzüğe aykırı bir şey olmadığını iddia eden Kamer Genç şöyle devam etti:

"Ben konuşmamda tarihi gerçekleri vurguladım. Kurtuluş Savaşı sonrasında laik Türkiye Cumhuriyeti kurulmamış olsaydı -Osmanlı'dan kalan bir görüntü vardı biliyorsunuz- erkekler önde yürür 4 tane çarşaflı kadın arkada yürürdü. Ben konuşmamda bunu vurgulamak istedim. Benim konuşmam Fatma Şahin'in kişiliğine yönelik bir hareketim olmadı. Cemil Çiçek benim o konuşmamın içinde yolsuzluklarla ilgili birtakım ifadelerim oldu. Cemil Çiçek bunlara hazmetmiyor. Ben kendisinin cemaziyülevvelini biliyorum. Bana karşı kendisinin özel bir kini var. Benim yasalara aykırı bir konuşmam varsa iç tüzük var Anayasa var. Ona göre işlem yapacak kabiliyeti varsa var. Gidip CHP grubuna yalvaracağına gelsin bana yalvarsın.Bu bir yalvarmadır. Bu aczin ifadesidir. Bu davranışı kendi durumunu küçülten bir davranış tarzıdır. Benim söylediğim her şey ortadadır." 

Editör: TE Bilisim