Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün sabah saatlerinde eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın evine gitti. Herkes sürpriz görüşmenin nedenini merak ederken gerçek daha sonra anlaşıldı.

Kayseri'de 3 dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ve Kayserispor’un da eski başkanlarından olan CHP'li Niyazi Bahçecioğlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cenazeye katılmak üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal sabah saatlerinde birlikte yola çıktı.

Kayseri'nin ilk büyükşehir belediye başkanı olan Niyazi Bahçecioğlu, 1973-1980 ve 1989-1994 yılları arasında 3 dönem Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı.

Niyazi Bahçecioğlu'nun başkanlıkları döneminde, Kayserispor da 3'üncü ligden önce ikinci, ardından da birinci lige yükseldi. 79 yaşındaki Niyazi Bahçecioğlu, kalp rahatsızlığı nedeniyle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir süredir tedavi görüyordu.

Niyazi Bahçecioğlu'nun cenazesi bugün Kayseri'de Camikebir'de kılınacak olan cenaze namazı sonrasında şehir mezarlığında toprağa verilecek.

Cenaze için Kemal Kılıçdaroğlu ve Deniz Baykal sabah saatlerinde birlikte yola çıktı.

Editör: TE Bilisim