Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP’den aday olacağı söylentileri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kızdırdı. Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Bu konuda daha önce çok konuştum, bu kadar yeter’ diyerek tepki gösterdi.

İstanbul Bakırköy’de bulunan bir alışveriş merkezini ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin Mustafa Sarıgül’ün CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterileceği sorusuna sert çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Mustafa Sarıgül'ün önce partiye bir üye olması gerekir. Bu konuda daha önce çok konuştum, bu kadar yeter" ifadelerini kullandı.

Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra beraberindekiler ile birlikte, alışveriş merkezinde bulunan bir balık restoranında yemek yedi. Yemeğin ardından 'İstanbul Akvaryumu'nu gezen Kemal Kılıçdaroğlu, yetkililerden amazon ve yağmur ormanları hakkında bilgi aldı ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce yaptığı bir açıklamada, "Mustafa Sarıgül 'ü partiye davet edecek misiniz?" sorusunu "Net olarak şunu söyleyeyim, İstanbul'u alacağız. Sarıgül partimize gelirse memnuniyet duyarım" sözleriyle cevaplandırmıştı.

Editör: TE Bilisim