CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP grup toplantısında milletvekillerine sesleniyor. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP grup toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP grup toplantısı konuşmasından satır başları:

- CHP grup toplantıları halkın sorunlarını dile getirdiği toplantılardır. 3 arkadaşımız konuştu 3'ü de dertli. Aylardır itiraz ediyorlar kimse sesini çıkarmıyor. Seslerini biz duyduk. Değerlere saygılıyız. İnsan olarak karşılaştıkları sorunları çözmek istiyoruz.

- Hepiniz filmlerini izlediniz, romanlarını okudunuz. Bazen çift kişilikli insanlar vardır. Aynı bedende iki ayrı ruhu anlatmak bir yazar için herhalde çok zordur. Peki, bunun siyasette yeri nedir? Bizde çift kişilikli siyasetçi var mı deseniz vardır derim. Adını siz daha iyi bilirsiniz.

- Yerel yönetimler sempozyumu'nda Sayın Başbakan bir konuşma yaptı. Bizim neslimiz aldığı o değerli mirası ne yazık ki ileriye taşıyamadı. Adeta ihanet etti dedi. Kentler için söylüyor bunu, altına imza atarız doğru söylüyor. Ben yüksek binalar inşa etmeyi maharet kabul etmiyorum. Biz insanoğlunu topraktan uzaklaştırıyoruz. Ruhuna yabancılaşmış mimarlar belediye reisleri şehirlerimizi tüketti diyor. Doğru diyor.

Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!

- Ama Sayın Erdoğan'ı fena işletmişler. O kendisini anlatıyor aslında, onun konuşacağı bir metin değil. Bu hale getiren biz miyiz? Hayır. Güzel bir metin bulmuşlar, prompterdan okuyor ama farkında değil, kendisini anlatıyor.

ayrıntılar geliyor

Editör: TE Bilisim