Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!
KİM SUÇLU? YENİ PARTİ KURAN MI?
KURULMASINA ÇANAK TUTAN MI?

Allah kardeşleri bile farklı yarattı. Bu farklılıklardan zenginlik ve enerji üretemeyen; ortak akla katkı yapamayan; milli-manevi, bilimsel ve evrensel değerler ikliminin, demokrasi hukuk ve adaletin gerektirdiği davranışlarını göstermekten acze düşen; farklı görüş ve bakışı hain diye damgalayan insanların; her demokratik ve fıtri taleplerden küçülme rolü çıkarmak, atmak, itmek, kakmak ve bu taleplerin sahiplerinden ideolojik mensubiyetle fiili siyasi ideolojik köle muamelesi ile koltukların ömrüne katkı yaptırmak garip bir züğürt tesellisidir.

Farklı düşüneni iktidarı muhalif muktediri 15 temmuz ihanetinin iklimini fetö sopasına çevirerek terbiye denemesi utanç vericidir.

Dahası bir itaat ve biat nöbet ikrarı, bu bilim demokrasi özgürlük çağında hayret verici bir hüzün anısı bir hayal kırıklığımız olarak bugünlerde bir milat olarak tarihe not düşerek ilkesiz kuralsız bilim dışı töre dışı sünnetsiz Turani ve Kurani özden yoksun demokrasi milli iradeyi felce uğratan iklimi içine sindiren ve siyasi eşarilik düzeni çağın siyasi yeni köle ve yanaşma düzenidir

Farklılığın hainlikle damgalandığı iklimden rahmet bereket çıkmaz. Kör dövüşü bastırılmış kişilikler, taklacılar, takiyeciler çıkar; bu da Allah korusun ağır bedel ödetir.

Şehitlerin emaneti emin ellerde olmalıdır.

Sabri Şenel




Editör: TE Bilisim