Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin milletvekilleri ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte istişare toplantısı için Kızılcıhamam’da bir araya geldi. Kampa yoğun kar yağışı damgasını vururken toplantıda iç ve dış gelişmeler ele alınıyor.

Ankara Kızılcahamam'da 3 gün devam edecek olan toplantı öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve partililer ülkücü şehitler anıtını ziyaret etti. Şehitlikte okunan Kuran-ı Kerim ve edilen duaların ardından Bahçeli, şehitlik anıtını gezdi. Anıta karanfil bırakan Bahçeli, daha sonra partililerle toplu fotoğraf çektirdi. Yoğun kar yağışı altında gerçekleşen şehitlik ziyareti esnasında korumaların Bahçeli’nin kayma ihtimaline karşın yakın takibi ise dikkat çekti.

MİLLETVEKİLLERİ ARAÇLARINDAN İNMEK ZORUNDA KALDI

Daha sonra şehitlikten ayrılarak toplantının yapılacağı otele doğru yola çıkan Bahçeli ve partilileri bir sürpriz bekliyordu. Yoğun kar yağışı nedeniyle otele çıkan yollarda araçlar sıkıntı yaşadı. Bahçeli’nin bulunduğu kortejden de bir araç yolda kalırken, yine bazı genel başkan yardımcılarının da içinde bulunduğu otomobiller yolda kaldı. Bunun üzerine bazı partililer yolda kalan otomobillerini iterek çıkartmaya çalıştı, bazı partililer ise otele yürüyerek çıkmayı seçti. Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel de otomobilden inerek yürüyüşü seçenler arasında yer aldı.

Iğdır Milletvekili Sinan Ogan da “Araçların yolda kaldı ama MHP bu tür şeylere alışkındır, takılıp kalmadı. Bütün vekillerimizin kondisyonu iyi. Zaten buraya gelmekteki amaçta kondisyonu yeniden sağlamaktı.” dedi.

İki gün sürecek toplantıda Devlet Bahçeli, MHP teşkilatı ile Türkiye ve dünya gündemini istişare edecek ve yaklaşan yerel seçimlerde izlenecek yol haritası belirlenecek. Toplantının bugün ki bölümü basına kapatılırken, Bahçeli’nin yarın yapacağı kapanış konuşmasının basına açık olacağı belirtildi.
Editör: TE Bilisim