Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
 Milliyetçi harekat partisi ğenel başkan adaylarından sayın koray aydın türk silahlı kuvvetlerinin dün akşam suriye'ye karşı başlatmış oldugu harekatla ilğili açıklamalarda bulundu.

Koray Aydın'ın Yapmış Oldugu O Açıklama !

Kahraman Türk Ordusu'nun Cerablus'ta konuşlanmış cani IŞİD teröristlerine karşı başlattığı operasyonun hayırlı olmasını diliyorum. FETÖ'nün 15 Temmuz ihanetinden çok kısa bir süre sonra ordumuzun böyle bir operasyona girişmiş olması, gücünün göstergesidir. Gurur duyduk! Kahraman ordumuz muzaffer olsun! Umarım TSK hiç bir kayıp yaşamadan sınırlarımızın çevresini bu canilerden temizleyecektir. Operasyon sırasında Suriyeli Türkmen kardeşlerimizin ordumuzu karşılaması ve destek olması da önemliydi.

Soydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Suriyeli Türkmenlerin bu gurur verici tavrı bize Ortadoğu politikalarımızda asıl unsurun kimin olması gerektiğini de göstermiştir. "Fırat Kalkan" operasyonunun başarıyla sonuçlanması hem ülkemiz hem Suriyeli Türkmen kardeşlerimiz hem de bütün Ortadoğu için çok önemlidir. Bu operasyonun bölgedeki bütün terör örgütlerini ezecek ve ülkemizi güvenli hale getirecek bir şekilde genişletilmesi gerekiyor. IŞİD, PKK, PYD ve bölgedeki bütün terör odakları temizlenmelidir. Ordumuz bunu yapacak kapasiteye ve cesarete fazlasıyla sahiptir. #Cerablus'ta dualarımız sizinle şanlı ecdadın kahraman torunları... Dualarımız Türk askeriyle!
Bu destan yazılırken terör odakları yurdumuzda ihanete devam etmiş, Bingöl ve Diyarbakır'da maalesef 5 askerimizi şehit etmişlerdir. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun! "Fırat Kalkan" zaferi onlarındır...
KORAY AYDIN

(Kaynak: Haber Asi)

Editör: TE Bilisim