Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Türkiye’nin ucuz ölümler ülkesi olduğunu vurguladı. Acılı babanın bu feryadı Türkiye’de böylesine ölümleri yaşayan herkes adına haykırdığını kaydeden Gök, “Biz söylediğimiz zaman anlamayanlar hiç olmazsa şehit babasının feryadını duymalıdır.” diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Son günlerde üst üste düşen savaş uçaklarının ve şehit olan subayların acısının tüm Türkiye’yi dağladığını ifade eden Gök, "Şehit olan her askerimizin ailesi ‘vatan sağ olsun’ der. Şehidinin acısını yüreğine gömer ama bu ölümler artık o kadar ucuz hale geldi ki, o kadar bedava hale geldi ki, Konya’da hayatını kaybeden Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış’ın babası artık haykırmak durumunda kaldı. Yetiştirmiş olduğu oğlunun arkasından onun acısını yüreğinde hissederek ama devlete de isyan ederek ‘Kaçak Saray’ları yaptıracağınıza uçan tabutları değiştirin’ diye feryat etti." dedi.

Bu feryadın önemli olduğunu kaydeden Gök, "Türkiye ucuz ölümler ülkesi olmuştur. Devleti yönetenlerin kendi ihtiraslarına, kendi egolarını tatmin için yaptıkları masraflarla Türkiye’de pek çok insanın hayatının kurtulması mümkündür. Dün, bir acılı baba bu feryadı Türkiye’de böylesine ölümleri yaşayan herkes adına haykırmıştır." ifadelerini kullandı.

“HİÇ OLMAZSA ŞEHİT BABASININ FERYADINI DUYMALILAR”

‘Kaçak Saray’a harcanan paralarla hangi ölümlerin önüne geçilebileceğini sıralayan Gök, “Biz söylediğimiz zaman anlamayanlar hiç olmazsa şehit babasının feryadını duymalıdır. Ve bugüne kadar yaptıkları savruk harcamalardan utanmalıdır.” dedi.

Editör: TE Bilisim