Geçtiğimiz günlerde ODTÜ'de Başbakan Erdoğan'a karşı yapılan protesto gösterisinde Barış Barışık isimli öğrenci yaralanmıştı. Hastanede tedavisi devam eden Barış Barışık'ın dün MHP'den bir ziyaretçisi vardı.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yaralı öğrenci Barış Barışık'ı ziyaret etti ancak bu ziyaret ülkücüleri kızdırdı.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yoğun bakımda tutulan Barışık'ı hastanede ziyaret etmesiyle ilgili partililerinden gelen tepkilerin artması üzerine Facebook'taki sayfasından özür diledi. İşte o özür metni:

BİLSEYDİM GİTMEZDİM

"ODTÜ'te yaşanan olaylar neticesinde yaralanan şahsı ziyaret edişim üzerine özellikle dava arkadaşlarımdan haklı tepkiler aldım. Gerçekte bu ziyaretin amacının, Başbakan'ın ziyaretine gösterilen demokratik bir protestoya karşın, polisin kullandığı aşırı güce dikkat çekmek için insani bir ziyaret olduğunun bilinmesini isterim.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı

Ziyaret ettiğim şahsın, geçtiğimiz hafta A.Ü. Hukuk Fakültesi'nde milliyetçi- ülkücü öğrencilerin tertip ettiği bir konferansı hukuk dışı yöntemlerle sabote edenlerden biri olduğu bilgisine ne yazık ki sahip değildim. Bu eyleme karışmış birini ziyaret etmiş olmamdan dolayı haklı bir rahatsızlık duyan başta üniversiteli ülküdaşlarım olmak üzere tüm ülküdaşlarımdan özür dilerim.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya Fakültesi'nde ülküdaşlarımıza yönelik saldırılar neticesinde yaralanan kardeşlerimizi bugüne dek ziyaret etmeyişimiz ve onların yanında bulunamayışımızı büyük bir eksiklik olarak gördüğümüzü bizzat ifade etmek istiyorum. Bilmenizi isterim ki; Bu günden itibaren üniversitede yaşanan Ülkücü kardeşletimizin mağduriyetine sebep olan olayların mecliste çok daha fazla takipçisi olacağım. Ülküdaşlarımın haklı tepkilerini saygıyla karşılıyor, hayırlı akşamlar diliyorum."

Editör: TE Bilisim