31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi 31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi
 MHP ile İYİ Parti liderleri arasında eşi benzeri olmayan bir kavga yaşanıyor. Kavganın görünürdeki sebebi MHP'nin af isteği ve McKinsey eleştirileri olsa da perde arkası çok daha derin ve bildik. Devlet Bahçeli, Meral Akşener'i MHP'yi bölüp parçalamakla itham ediyor. Akşener'in ülkücü oylara yönelik söylemlerine de bu sebeple sert karşılık veriyor.  Dün gece ülkücülerin Meral Akşener'in kapısına dayanıp "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" diye bağırmaları da bundandı.

Flaş gelişme : İki parti arasındaki restleşmede ipin ucu fazlasıyla kaçınca bugün devreye İçişleri Bakanlığı girdi. Bakan Süleyman Soylu, olayla ilgi inceleme başlatılması için İstanbul Valiliği'ne talimat verdi. Valilikte MHP'lilerli ilgili tahkikat başlattı.

Gelin vurun lan! : İçişleri bakanlığının soruşturma başlattığı olayın video görüntüleri MHP ve İYİ Parti arasındaki atışmanın ne kadar tehlikeli bir noktaya geldiğini gösteriyor. MHP'liler slogan atarken Meral Akşener cama çıkıyor ve aynen şöyle bağırıyor:
-Erkekseniz gelin vurun! Yuh size be... Hadi gel! Gelin vurun lan!... Gelin lan! Gelin..

Tükürüp twit attı: Kapısındakilere tükürüp camdan çekilen Meral Akşener bu olaydan sonra geri vites yapmayıp tansiyonu daha da yükseltti ve Bahçeli'ye şu twiti attı:

Editör: TE Bilisim