DURUŞUMUZ DÜŞÜNCEMİZ NET

İzgioğlu yaptığı açıklamada "Dışarıda Amerika'nın, içeride bebek katilinin yol haritasını takip eden zihniyetle, etnik ayırımcılığın, bölücülüğün teşvik edildiği, ihanetin ödüllendirildiği bu süreçte Türkiye, tarihinin en buhranlı günlerini yaşıyor. Milli ve manevi değerlerin ayaklar altına alındığı bu tablo karşısında duruşu ve düşüncesi net olan bir tek Milliyetçi Hareket'in kalmış olması düşündürücüdür" diye konuştu.

TARİHE GEÇECEK MİTİNG

İzgioğlu "İşte, 'Milli Değerleri Yaşa ve Yaşat'sloganıyla MHP'nin başlatmış olduğu ve üçüncüsünü Adana'da 'Vatan'temasıyla yapacağımız miting, bu tablo karşısında daha bir anlamlı hale gelmiştir. 25 Mayıs'ta Adana'da yapacağımız Vatan Mitingi, yeni bir milli mücadeleye ilham kaynağı olarak tarihe geçecektir. Bu mitingde, idam sehpasında dahi 'Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar'diyenlerin, Beyaz Saray'ın ikna odalarında gömlek değiştirenlere mesajı olacaktır. Bu mitingle zillet gidecek millet gelecek. Bu mitingde milletin sesi, Devlet'in sözü olacaktır." ifadesini kullandı.

DÜNYAYA ORTAK MESAJ VERELİM

İzgioğlu, tarihi miting için tarihi çağrıda bulundu:

"Tarihi dönemeçte 'artık harekete geçme zamanı'diyoruz. Bu vesileyle, inancı, kimliği ne olursa olsun etnik ayrıştırmaya karşı, ihanete karşı Türk vatandaşı olmanın onurunu taşıyan, 'Bu vatan, bu bayrak benim'diyen, açlık, yokluk bitsin diyen, ihanete yeter diyen, 2009 yerel seçimlerinde sandığa yansıttığı demokratik tercihi gasp edilmiş 238 bin seçmenimiz başta olmak üzere adalet isteyen, hak ve hukuktan yana olan, mazlumun ahını duyurmak, mağdurun hakkını almak isteyen, milli ve manevi değerlere sahip çıkan; özetle zilletin yerine milletin iktidarı için herkesi Cumartesi günü saat 16.00'da Uğur Mumcu Meydanı'nda (İstasyon Meydanı) bir ve beraber olmaya, bütün dünyaya ortak mesaj vermeye çağırıyoruz."

Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
Editör: TE Bilisim