Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
MHP Aydın milletvekili adayı Musa İlhan, Türkiye’de hiç yürütülmemiş bir seçim kampanyası başlattı. Kampanyasını tanıtan İlhan, vatandaşlardan anonslarla veya pankartlarla oy istemeyeceğini, kendi yazdığı kitapları, gittiği ilçelerin odalarına, kahvehanelerine dağıtarak vatandaşları bilgilendireceğini söyledi.

Eğitimci kimliğiyle tanınan MHP adayı Musa İlhan, kitaplarıyla seçim çalışmasına başladı. Giydirilmiş arabalarla sokak aralarında yüksek sesle akşama kadar müzik çalan partilerden vatandaşların rahatsız olduğunu belirten İlhan, milletin beynini boğmaktan ziyade toplumu okumaya teşvik etmek amacıyla yazmış olduğu kitaplarla seçim çalışması yürütmeye karar verdiğini anlattı. İlhan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin geçmişten günümüze nasıl bir süreçten geçtiğini ve bu coğrafyanın nasıl kurtarıldığını, bir nebze de olsa halkımıza anlatmayı istiyoruz. Ben de diğer adaylar gibi araba giydirip afiş ve broşür basarak, daha ucuz maliyete bir seçim çalışması yürütebilirdim ama benim eğitimci kimliğim nedeniyle farklı bir yola başvurmaya karar verdik. Türkiye’de bir ilke imza atmak ve farklı bir seçim çalışması yürütmek amacıyla kendi yazmış olduğum eserleri, gitmiş olduğum ilçelerin odalarına, kahvehanelere bu kitapları dağıtıp vatandaşlarımızı bilgilendirerek bir kampanya yürütmeye başladık. Benim yürütmüş olduğum bu kampanyanın maliyeti daha yüksek. Aydın insanını okumaya yöneltmek, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla böyle bir seçim kampanyası başlattık. Öğretmen ve birleştirici kimliğimden taviz vermeden, bu seçim sürecini birlik ve beraberlik içerisinde tamamlamak istiyorum.” dedi.

Milletvekili adayı Musa İlhan’ın seçim kampanyası tanıtımına MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, Efeler İlçe Başkanı Serdar Yurt, Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca ve İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Editör: TE Bilisim