Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!
MHP MYK üyesi ve Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz, AK Parti'nin bütün olumsuzluklarını "paralel" safsatası ile örtmeye çalıştığını söyledi. MİT TIR’ları ile görüntülerde ağır silahların yer aldığının dünya ve Türkiye kamuoyu tarafından bilindiğini söyleyen Özyavuz, dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler tarafından Şanlıurfa, Gaziantep, Mardin, Kilis ve Şanlıurfa valiliklerine gönderilen genelgeyle El Nusra ve rejime karşı her türlü kolaylığın sağlanmasının istendiğini iddia etti.

'KARŞILARINDA KİM DURUYORSA BİR OPERASYON YAPIYORLAR'

Söz konusu TIR’larla ilgili işlem yapan güvenlik ve adliye teşkilatının görevden alıp cezalandırıldığını ifade eden MHP adayı Özyavuz, şunları söyledi: “Türkiye’de halen bu memleketi seven insanlar var. Bunlar adliyede de var, diğer kurumlarda da var. Her şeye rağmen bu işin üzerine gideceklerdi. Hükümetin yaptığı baskılara rağmen bunlar bir gün mutlaka çıkacak ve hesabı sorulacak. Nitekim bunlarla ilgili mahkeme kararları var. AK Parti'de artık bir düşüş var ve bu düşüşü kendileri de görüyor. Tüm suçu paralele bağladılar ama paralel diye bir olay yok. Yaptıkları tüm operasyonlarla insanlara işkence çektirip onları itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Karşılarında kim duruyorsa onlara bir operasyon yapıyorlar."

'1.5 YILDIR UĞRAŞTIKLARI BANK ASYA’YA EN SON EL KOYDULAR'

Bank Asya’nın hem içeride hem de dışarıda çok destekçisinin olduğunu söyleyen İbrahim Özyavuz, "İnsanlar, güvenerek paralarını oraya yatırıyorlar. Bir buçuk yıldır uğraştıkları Bank Asya’ya en son el koydular. Tüm şirketleri, yaptıkları operasyonlar ile itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.” şeklinde konuştu.

AK Parti'nin artık tek başına iktidara gelemeyeceğini savunan MHP Şanlıurfa adayı Özyavuz, Türkiye’de milli ve manevi değerlerin tahrip edildiğini ve onarılması gerektiğini söyledi. Memleketin yeniden kardeşlik havasına girmesi için her türlü çalışmanın yapılacağını, HDP’nin barajı geçip geçmemesinin önemli olmadığını, onların artık tek başlarına iktidar olamayacaklarını, AK Parti'nin bunun telaşı içerisinde olduğunu söyledi.

'CUMHURBAŞKANI VE MAKAMININ İTİBARI KALMADI'

İbrahim Özyavuz, “Türkiye’de ilk defa bir cumhurbaşkanı, bir parti genel başkanı gibi sokaklarda, meydanlarda oy istiyor. Şimdi Cumhurbaşkanı ve makamının itibarı kalmadı. Geçen gün Şanlıurfa’ya gelen Başbakan gerekli ilgiyi görmeyince gittiler, telaşla Cumhurbaşkanı'nı getirdiler. Bu sefer Sayın Cumhurbaşkanı, elinde Kur'ân–ı Kerîm ile çıkıyor. Ben Muslümanım diyen birisine bu yakışır mı? Muhafazakâr bir söylemle geldiniz, halk sizi üç dönemdir iktidar yaptı. Şimdi herkesi suçlamaya başladınız. Geçmişten bugüne bu memlekete hizmet eden insanlara saldırdınız. Yine bayrağımızı birçok ülkede dalgalandıran insanlara saldırdınız, onların günahını aldınız. Sebepsiz yere o insanlar üzerinde algı oluşturdunuz. Tüm ülkelere baskı yaptınız. Ne çabuk unuttunuz geçmişte yaptıklarınızı? Bu nereye kadar gider? 7 Haziran’da bunlar gidecek. Partimize büyük bir yöneliş var.” dedi.

Editör: TE Bilisim