Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
Vefatının 16. yıldönümünde MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş için bir dizi anma faaliyeti düzenleyen İzmir İl Teşkilatı, sabah saatlerinde lokma döktürdü. İl başkanlığı önünde düzenlenen lokma hayrına il yöneticileri, Konak İlçe Başkanı Fikri Atılbaz, İl Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türkeş için duaların okunduğu programda, lokma dağıtımını il yöneticileri yaptı. Akşam saatlerinde ise MHP İl Başkanı Necat Karataş’ın katılımıyla Hisar Camisi’nde Mevlid okutuldu, lokma ve pilav dağıtıldı. Bütün ilçe teşkilatları ve partililerin hazır bulunduğu Mevlid'e çok sayıda vatandaş da katıldı.

İl Başkanı Karataş, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İçinde yaşadığımız sıkıntılı günler, bir kez daha merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in, Türk milliyetçilerine gösterdiği istikametin ne kadar doğru ve isabetli olduğunu göstermiştir. Bugün burada toplanan, dualarıyla eşlik eden kalabalık da bunun bir kanıtıdır. Türk dünyasının başbuğu Alparslan Türkeş’i rahmetle anıyor, bıraktığı büyük mirasın Türkiye’yi aydınlattığına ve Türk milletinin önündeki engelleri bir bir yıkacağına inanıyoruz. Kabri nur, mekânı Cennet olsun.”

Editör: TE Bilisim