31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi 31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi

23 Mart Bursa “Kuruluş”, 20 Nisan İzmir “Bayrak”, 25 Mayıs Adana “Vatan” mitinglerinin ardından MHP 'nin sıradaki durağı Erzurum. Erzurum'da “Birlik” temasıyla düzenlenecek olan miting 22 Haziran'da gerçekleştirilecek.



“Milli Değerleri Koru ve Yaşat” sloganı ile başlatılan açık hava toplantılarına hız kesmeden devam eden MHP 'nin dördüncü durağı Erzurum oluyor. Erzurumlular 22 Haziran'da düzenlenecek olan 'Birlik' mitingi için şimdiden heyecanlanmaya başladı.



Bursa, İzmir ve Adana'da büyük kalabalıklara hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'nin Dadaşlar Diyarı Erzurum'da da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanması bekleniyor.



MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın “ MHP tarafından çeşitli illerde düzenlenecek mitinglerin temaları” hakkında yapmış olduğu basın açıklamasında 'Birlik' mitingini şu sözlerle tanımlamıştı:



“Bugün Türkiye , tarihinin en karanlık günlerinden birini yaşamaktadır. Emperyalist güçlerin güdümündeki iktidar, yeni sivil Mondroslar imzalamak için bölücülerle masaya oturmuştur. Sevr projesini yeniden hayata geçirecek düzenlemeler meclis kürsüsünden fütursuzca savunulmaktadır. Böyle badireli bir dönemde, Türk milletinin birlik ve beraberliği, Kurtuluş savaşı öncesinin kaos ortamından daha büyük önem arz etmektedir. Erzurum Birlik mitingi, Türk Devleti’ni parçalamak isteyen global aktörlerin oyuncağı durumundaki, millî iradeyi ipotek altına alan ve onun tecelli yeri olan parlamentoyu baypas eden diktacı bir zümreyi uyarı gayesi taşımaktadır. Erzurum’da aziz Türk milleti, MHP ’nin yola çıkardığı birlik ve bütünlüğümüzü koruma kervanına iştirake davet edilecektir.”


Editör: TE Bilisim