Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
 MHP Eyüp İlçe Teşkilatının düzenlediği konferansta konuşan MHP MYK üyesi Özcan Pehlivanoğlu Başbakan Türk Milletinin karşısında başka bir millet gerçeğini kabullenmiştir dedi.

MHP Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu'nun açılış konuşmasından sonra söz alan Özcan Pehlivanoğlu Osmanlının son dönemi ile Türkiye'nin bugünkü durumuna dikkat çekti ve Batı Türkleri önce Avrupa ve Balkanlardan şimdide Anadoludan silip atmak istiyor dedi.

Eyüp Sultan Center’da kalabalık bir dinleyici kitlesi önünde gerçekleştirilen konferansa MHP MYK üyesi Musa Küçük, MHP İstanbul İl Yöneticileri Selami Şişman, Selahattin Koçarslan, Zafer Duran ve Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Gazete2023 İmtiyaz Sahibi Müjdat Öztürk, Ülkü Ocakları eski Bölge Başkanı Bayram Gölcük,MHP Eyüp eski İlçe Başkanı Selim Duran  ve Eyüp İlçe Belediye Meclis üyesi Kamil Yıldız, Adem Hanedar gibi tanınmış isimler katıldı.

Editör: TE Bilisim