Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
 Dün Sayın Büyükataman arındık, ayıklandık yola devam ediyoruz açıklaması yaptı.

Bugün Sayın Semih Yalçın karşılaştığında elini sıkmaktan imtina ettiği bu arındıkları, ayıkladıkları insanların yeni bir siyasal rota belirleyeceğini anlayınca FETÖ tabanımıza göz dikti milliyetçi muhafazakar oyları çalma peşinde diyerek olası bir yeni yapıyı daha baştan FETÖ'cü ilan etme gayretine giriyor..

Sanırsın insanlar bir kez Ülkücü olmakla bunların kölesi olmuş.

Bunlar partiye gel dediğinde gelip çalışacaklar, oy atacaklar, sizden arındık, ayıkladık dediklerinde eve dönecek ama gene bunlara oy atacaklar.

Partinizin tabanı diye ifade ettiğiniz kitle sizin "malınız mı?" yoksa Türk Milliyetçiliği-Ülkücülük fikrinin bağlıları mı? Sizin arınma, ayıklama keyfiyetiniz var da arındığınız insanların dilediği gibi davranma keyfiyeti yok mu?

Ben tek bir muhalifin bile MHP'den ayrılmasından yana değilim ama sizin de zaten onları tutmak gibi bir endişeniz olmadığı görülüyor.

Modern kölelik. Nasıl bir kafa, nasıl bir zihniyetsiniz anlamak mümkün değil. Ayrıca açıklamada MHP 2019 seçimlerinden güçlenerek çıkacaktır ifadesi artık iktidar iddiasını kaybetmiş bir zihniyetin 2019'dan sadece güçlenerek çıkma hedefinde olduğunu da ortaya koymuştur.

Oysa Türkiye'nin iiçine sürüklendiği bu karanlık tünelden çıkmasının yegane yolu Türk Milliyetçilerinin güçlenmesi değil tek başına iktidar olmasıdır...

Müjdat Öztürk



Editör: TE Bilisim