31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi 31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi
MHP genel merkezinin Bursa İzmir ve en son Adana da düzenlediği ve milyonlarca insanın katıldığı veya ilgilendiği mitingler ülkenin sahipsiz olmadığını net bir şekilde ortaya koymuştur. 

Bu coşku heyecan milli silkiniş ve infial MHP’nin bir kez daha teslim alınamayan son kale olduğunu göstermiştir. Bu muhteşem tablo destansı milli tavır MHP’nin önlenemeyen yükselişinin ayak seslerine dönüşmüştür. 

Burada yeri gelmişken bu milli duruşu net tavrı gösteren varlığı ile tüm ülkücülerin tartışmasız gönlüne taht kuran
MHP genel başkanı Türkmen beyi Devlet Bahçeli beye Türk milleti ve tüm Ülkücüler minnettardır.

Bu ülke üzerine yanlış ihanet hesabı yapanların hesabı ülkücülerden döner. Bu hesap birkaç ilde yapılan dev miting ve gövde gösterileri ile geri tepmiştir. Ülkemizde birlik bütünlük kardeşlik ve huzurumuzu bozmaya yönelik ayrıştırıcı ötekileştirici çözüm adlı çözülme kanlı barış tiyatrosu oyununa son verilmelidir.
İdeal ve sevdaları sonsuz ve sınırsız mübarek bir davaya inanan ülkücüler şüphesiz bu gelişmeleri en iyi okuyan müstesna gönül adamlarıdır.

Bu ülke ve millet için her bedeli ödemeyi varlık sebebi sayan dünün fetih, asımın nesli Alperen ruhunun bugünkü temsilcisi ülkücüler yeni büyük kırıtik bir sınavla karşı karşıyadırlar.

Ülkücüler bu yüce ruhla yeniden bezenmeli yeni destanlar yazmalıdırlar. Bu sınavı da Allahın yardımı Türk milletinin desteği ile bir kez daha ülkücüler başaracaktır. Bu mücadele her şartta başarı ile sürecek ! Türk milletinin mahşeri vicdanına ve gönlüne altın harflerle bir kez daha yazılacaktır.

Bugün artık ülke için harekete geçme zamanıdır. Hiçbir mazeret bizim ter akıtmamızı irşat tebliğ uyarma anlatma görevimizi savsaklayamaz mazur gösteremez. Bu güzel konuşmalar ailelerde yapılacak toplantılarda eş iş aş dost toplantılarında mutlaka izlettirilmelidir.

MHP genel başkanın konuşması, herkesin ailesi,komşusu,iş arkadaşı,öğrenci arkadaşı,mesai arkadaşı,kayın validesi, kayın pederi, kayın biraderi, baldızı, velhasıl herkese izlettirilmesi gereken harika konuşmadır. Milletin geleceğine vurulan medya zincirleri böylelikle tuz buz edilmelidir.
Şimdi ilkesini ülküsü ve ülkesi için seferber etme zamanıdır. Bu beslenen fonlanan nemalanan küçük menfaat odaklarının gündemi başka, ülkücülerin gündemi ve önce ülkem ve milletimiz olmalıdır.
Balkonlara komşu dost ve akrabalara yeni gönül seferberlikleri başlatılmalıdır.Dün Ülkücü şehitlerin milli ve mukaddes değerler adına verdikleri canları karşısında biz terimizi gayretimizi ortaya koyamazsak çok acı bedeller öderiz mahcup oluruz.

Allah boynumuzu tarih huzurunda şehitler huzurunda Allah huzurunda eğdirmesin.Şimdi yeniden farklı bir misyon ve anlayışla bu ihanet sürecini durdurmak ebedi kardeşliği tesis etmek için yollara gönüllere düşme zamanıdır.
Başkalarını suçlayarak ipe sapa gelmez gerekçelerle yan çizmek kimseyi kurtarmaz. Sevgi saygı muhabbet halkasını genişleterek birlikteliğimize yönelen alçak ihanet ve tehdidi bertaraf edebiliriz.
Kimse kendini provakasyonların sahte ucuz kahramanı haline getirerek yüce bir davayı töhmet altında bırakamaz. Ülke ajan kaynıyor.

Bu hareketin hafızası ajan tanımada yeterince temayüz etmiştir.Herkesin ağzından çıkanı kulakları duymalıdır. liderini dinlemeli teşkilat bütünlüğü içerisinde olmalıdır. 

Kırıtik nazik gelişmelere müdahil olunmalıdır. Karanlık sokakların karanlığına sövmek yerine ülkücünün sokaktaki, caddedeki, köydeki evi gönlü ışık kaynağı olmalıdır. Biz kendimiz anlatmayı başarırsak ihanete ancak böylece mani olabiliriz.

İnsanlar küçük bir temas ve tebessümle az bir gayretle bizi bağrına basacak bizimde ötemize geçerek kendi geleceğine sahip çıkıyor ısrarla inatla anlatmaktan başka seçeneğimiz kalmamıştır.
Canını bu ülke için verenlere karşı biz terimizi zamanımızı gayretimizi ortaya koyamazsak ağır bedellere hazırlıklı olmalıyız. Ülke bir baştan bir başa ülkücülerle yeniden kucaklaşmayı bekliyor bunun engeli bizim nefislerimizdir.
Nefis ve ben duygularını ayağımızın altına alarak olağan üstü bir gayretle dosta gitmeliyiz. Onların dostları başka mahfillerse biz sadece Gerçek dost yar ve yardımcımız Allaha güvenip bu necip kandırılan operasyona uğratılmak istenen milletin desteğini mutlaka almalıyız.

Millet bizi bekliyor ülke bizi bekliyor şehitler kabirde bizi bekliyor başbuğ Alparslan Türkeş bizden bu gayreti bekliyor gazanız mübarek olsun inşallah zaferi milletçe kutlarız.
Türk milletinin uğradığı çok hazırlıklı uluslar arası psikolojik operasyonu, medya başta her türlü kuşatmayı ve vurulan zincirleri kırarak gümbür gümbür MHP’yi vatanın birliği milletin geleceği için iktidara taşımalıyız.
Hiç kimse bu tarihi sorumluluktan kaçamaz!
 
İhmalin asla mazur görülebilecek affedilecek yanı olamaz. Ülkücüler kıyama kalkmalı Türk milletine yeni destanlar yazdırmak için hareket geçmelidir. Mücadeleyi son damla terimize kadar yaparak gecenin yarısında elleri sema ya kaldırıp riyasız duayla taçlanmalıdır.

Bunun yolu kafalara gönüllere vicdanlara girmek bunu sandığa yansıtmaktır. Türk milletinin kahraman güvenlik güçlerine emir verecek siyasi irade artık ülkücüler olmalıdır. Türk milleti ordusuyla polisiyle her türlü askeri ve sivil gücüyle destan yazmıştır.

Artık hareket geçmek için kurtuluş savaşında olduğu gibi düşman işgal beklersek kurbağa gibi ısıtılan tencerede kaderimize razı olmak zorunda kalırız. kuşatma içten ve dıştan siyasi psikolojik sinsice kurnazca ve kahpece yapılmaktadır.


Editör: TE Bilisim