Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden’e ağır suçlamada bulundu. Baki Ersoy, "Belli ki, millet işsiz güçsüz gezerken iki kızını birden Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi’nde (KCETAŞ) işe alan başkana diyet ödüyorsun" dedi.

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce Mehmet Özhaseki’nin adaylığı süreciyle ilgili yaptıkları açıklamaları anlayamamakla suçladığı AK Parti İl Başkanına seslenerek, şu ifadeleri kullandı; “Bu ciddi anlama sorununun Özhaseki'ye olan diyet borcundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak etmekteyim. Benim üslubumun ve yaklaşımımın çirkin olduğunu ileri süren AKP İl Başkanı, bana cevap vermeye çalışırken belli ki ağasını kul hakkından uzak durmaya çağırdığım için asabiyet nöbeti geçirmiş ağzından çıkanı kulağı duymamıştır. Cahit Özden konuşmalarına dikkat et ve haddini bil! Ben de şimdi sana 'Senin beynin var ama anlamıyorsun' desem iyi mi olur? Ben senin gibi KCETAŞ'tan nemalanan, millet işsiz güçsüz gezerken Özhaseki'nin himmetiyle iki kızını da KCETAŞ'ta işe sokan bir tamahkar değilim.”

OLAY…

AK Parti Kayseri Milletvekillerinin Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya gelerek toplantı yaptığını iddia eden MHP İl Başkanı Baki Ersoy, belediye imkanlarının, devlet imkanlarının kullanıldığını iddia etmiş ve buna müsaade etmeyeceklerini açıklamıştı. Bunun üzerine AK Parti İl Başkanı Özden, açıklama yaparak, partisinin milletvekili adayları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nde yapmış oldukları toplantıya MHP İl Başkanı’nın çirkin bir yaklaşım göstermesine anlam veremediğini ve doğru bulmadığını dile getirmişti. Özden, MHP’li başkanı Kayseri’ye yapılan hizmetleri de görmemezlikten gelmekle de suçlamıştı.

Editör: TE Bilisim