Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, AK Parti'nin 1 Kasım'da tek başına iktidar olmak için sinsi bir siyasi faaliyet yürüttüğünü iddia ederek, "Sanıyorlar ki milli demekle milli olunur. Millilik ayakkabı kutularına, para kasalarına, vakıf adı altında kurulan tahsilat ve rüşvet merkezlerine ahlâkını rehin bırakmışların harcı değildir. Yani Türklüğün iki düşmanı, bölücülüğün iktidardaki iki elebaşı, milliyetçiliği alet ederek 1 Kasım da AKP'nin tek başına iktidarı için sinsi bir siyasi faaliyet yürütmektedir." dedi.

MHP Balıkesir il Başkanlığı, 1 Kasım 2015'te yapılacak genel seçimde Osmaniye'den gösterilen milletvekilli adaylarını tanıttı. İl başkanlığında düzenlenen törene milletvekili ve aynı zamanda aday olan İsmail Ok ve Recep Çetin ile Bülent Başaran ve Kamil Gültekin Öztürk katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Atıcı, iktidara yönelik eleştirilerde bulundu, partisinin seçim beyannamesini anlattı. Manevi vebalin farkında olduklarını belirterek, "Bize düşen görev, ulvi emanetleri bugünün hudutlarından kazasız belasız geçirip geleceğin parlak ufuklarına ve orada bekleyen hilal bakışlı kuşaklara sağ salim teslim etmektir." dedi. AK Parti'nin 13 yıllık iktidarında birçok hata yaptığını belirten Atıcı, "Düne kadar Türk bayrağını tahrik unsuru görenler, her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldığını söyleyenler, kamu kurum ve kuruluşlarından 'TC' ibaresini silenler hep siz değil miydiniz? 'Ne mutlu Türküm diyene' vecizesini dağlardan taşlardan kazıyanlar, devlet nişanındaki Atatürk siluetini yok edenler, andımızı kaldıranlar, teröristlerin ayağına mahkeme götürüp özür dileyenler ve alkışlayanlar, KCK'yı cezaevlerinden salıp paşaları, polis müdürlerini, hakim ve savcıları içeri tıkanlar, mitinglerde Barzani ile, Esad ile tatil köylerinde boy gösterenler siz değil miydiniz? Artık bu iktidardan kurtulma zamanı gelmiştir." ifadelerini kullandı.

MHP Milletvekili Ok ise Türkiye'de havuz medyası olduğunu iddia ederek, "Yandaş olmayanlara, hırsızlığa, uğursuzluğa, soyguna, talana ve çözüme alet olmayanlara da iktidar tarafından yoğun bir baskı var. Bu baskı, şiddete dönüşmüş durumda. Bu şiddeti nefretle kınıyorum. Arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum. Bu sadece bir gazeteciye ve gazeteye yapılmış bir saldırı değil, özgür basına yapılmış bir saldırıdır. Maalesef ilk gazete baskınını organize eden kişi ödüllendirildi. Aldatma ve kandırma partisinin merkez yürütme kuruluna girdi. Yani bu bir ferdi, sözde genç dedikleri üç beş kişinin yaptığı bir şey değil, onlar taşeron. Bu, AKP politikalarının gerçek yüzünü gösteriyor. Bunun için basını susturmak, korkmayanlara korku vermek amacıyla bu saldırılar yapılıyor. Milletimiz biliyor ki MHP asla susmayacak. Hırsızdan, hainden ve hainlerle işbirliği yapanlardan asla korkmaz. Milletimizin bu yönde bize güveni tam." diye konuştu.

Tanıtım toplantısında diğer adaylar da partilerinin hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Editör: TE Bilisim