Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, ister olağan olsun ister baskın olsun seçimlere her şekilde hazır olduklarını söyledi. Karataş, “Yeminimiz var, haksızlığa, yolsuzluğa, sömürücülüğe, rüşvete ve talana dur demek için MHP iktidar olmalıdır. İzmir il teşkilatı olarak buna hazırız.” dedi.

İzmir'de Menderes ve Selçuk ilçe kongrelerini cumartesi günü, Foça, Dikili ve Kınık kongrelerini ise pazar günü tamamlayan MHP'de gözler şimdi de genel merkez tarafından Türkiye genelinde düzenlenecek “Yolsuzluk ve Rüşvet Haftası” programına çevrildi. İzmir'deki konferansa MHP Genel Başkan Yardımcısı Kenan Tanrıkulu ile birlikte iki MYK üyesi konuşmacı olarak katılacak. Konferans, 18 Aralık 2014 Perşembe saat 17.00’de, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1-B Salonu'nda verilecek. İzmir’in bütün soysal, siyasi ve ekonomik teşekkülleri, STK’ler ve siyasi parti mensuplarının davet edildiğini belirten İl Başkanı Karataş, “Son yaşanan 14 Aralık operasyonu daha sıcak. Geçmişte Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin AKP ile ilgili uyarılarını önemsemeyenler, şimdi ne kadar haklı olduğunu her olayda görüyor. Milli değerlerden uzak, millet gerçeklerinden bihaber BOP eşbaşkanı ve şürekâsından daha ne beklenecekti ki? Yargı etki altında, basın gözaltında, suçlular koruma altında. Yolsuzluk ve rüşvet skandalının milletimizin sırtına sapladığı hançeri ve bunu kimin sapladığını gördük, unutmadık, unutmayacağız. Yaşadığımız sürece de yüzlerine haykıracağız. Konferansımızda da bu konuları tafsilatlı olarak değerli konuşmacılarımızdan dinleyeceğiz.” diye konuştu.

Milletin malını yakınlarına ve yandaşlarına peşkeş çekenlerin utanmadan saltanat sürdüğünü, 17 ve 25 Aralık’ta bunları yakalamaya çalışanların ise ceza gördüğünü söyleyin Karataş, “Bu da yetmezmiş gibi bir yıl sonra da rüşvet ve yolsuzluğu takip eden yayın kuruluşları ve basın mensupları gözaltına alınıyor. Bu baskıları ve zulümleri kabul etmiyoruz.” dedi. Necat Karataş, kimsenin milletin malını milletten gizli harcayamayacağını vurgulayarak, bütün İzmirlileri yolsuzluk konferansına davet etti.

Editör: TE Bilisim