MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Kırşehir'de, kesin olmayan seçim sonuçlarının kamuoyuna açıklanmasıyla 1 milletvekili çıkaran MHP Kırşehir teşkilatı, Cacabey Meydanı'nda kutlama programı düzenledi.

Parti bayrakları ile süslenen araçlarıyla şehir turu atan MHP'liler, Kırşehir il binası önünde toplandı. Daha sonra sloganlar eşliğinde Cacabey Meydanı'na gelen partililer, 1 milletvekili çıkarma başarılarını kutladı.

Cacabey meydanında konuşma yapan MHP Kırşehir 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Cemil Yıldırım Türk, 4 aylık seçim sürecinin tamamlandığını ifade ederek, Kırşehir'de 2 milletvekilini de kazanmayı istediklerini ancak bir milletvekilini garantilediklerini söyledi.

MHP’nin Kırşehir’de bugüne kadar aldığı en büyük oyu aldığını söyleyen Türk, "Arzumuz 2 milletvekillini de almaktı. Bu olmadığı için üzgünüz. Bu orantısız bir yarıştı. Buna rağmen partimizin oyunu daha da artırdık. Allah'ın izniyle, sizin verdiğiniz destekle milletvekili olmak bana nasip oldu." diye konuştu.

MHP İl Başkanı Arif Ekici de yaptığı konuşmada, "Kırşehir’de merkezde birinci partiyiz. İlçelerde oylarımız daha gelmedi. Şu anda Türkiye genelinde MHP yüzde 18-20’lere doğru gidiyor. Sizlerin verdiği güçle Allah'ın izni ile iktidara geliyoruz." dedi.
Konuşmanın ardından Cacabey Meydanı'nda havai fişek gösterisi yapıldı.

Editör: TE Bilisim