İstasyon Meydanı'nda toplanan yaklaşık 25 bin kişiye konuşan Bahçeli, 'Hırsız Tayyip Erdoğan', Devletin Başına Devlet gelecek', 'Erzurum seninle gurur duyuyor' sloganları arasında Başbakanın isşizlerden haberdar olmadığını öne sürdü. Bahçeli, bir gün 'Ana', ertesi gün 'Baba' uçağına binen Başbakan Erdoğan'ın unan Bahçeli, sabahtan akşama kadar televizyonları kullanarak halkı aldatmaya çalıştığını söyledi. Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:



"Recep Tayyip Erdoğan, Oslo'dan başlayan İmralı'da çatallaşan Diyarbakır ve Kandil'de düğümlenen bir süreci 'Demokratik açılım' zırvası olarak sunmuştur. Demokrasi, özgürlük ve insanlık gibi değerli kavramları ortaya koymuş milleti aldatarak açılım zırvasıyla Türkiyeyi bölünme eşiğine getişmiş. PKK'yı siyasallaştırmış, 2014 yılını özerklik yılı ilan edileceği söylenmiştir. 21 Mart 2013'te İmralı'ya gidip hain Öcalan'ın mektubunu 'Barış mektubu' olarak takdim edildiğinde o metni bir hatırlayın. Dün 21 Mart'ta yine bir mektup geldi orada okundu. İkisini yan yana koyduğunuz vakit nereye varıldığını görmek lazımdır. Türkiye'ye bu aziz topraklara iki devlet kurma yolu ortadadır. İki devlet vardır ama bu Recep Tayyip Erdoğan'ın hırsızlığını örten iki devlet kavramı değildir. Türkiye'yi bölmeye götüren iki devlettir. Bir yanda Öcalan bir yandan Recep Tayyip Erdoğan."


MHP lideri Devlet Bahçeli, 17 Aralık ile ilgili eski bakanların aldıkları rüşvet miktarlarını açıkladı. Bakanların görevlerinin saygınlığına ihanet ettiklerini vurgulayan Bahçeli, "4 bakan, İranlı bir şarlatan ve dolandırıcının oyuncağı haline gelmiştir. Bu İranlı karanlık isim. Türkiye Cumhuriyeti'ni resmen satın almıştır. Bakanlar rüşvet kuyruğuna girmiş hem kendi onurlarını hemde devletin itibarını, milli iradeyi iki paralık etmişlerdir. Aşırı derecede ahlaksız saldırılarda bulunuyor. Sayın başbakan yoldan çıkmış. Güç delisi olmuş. Ülkeyi yönetirken gücü çılgınca kullanmaya ve yoldan çıkarken de şaşırmış, şımarıklaşmış" diye konuştu.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı



Başbakan ya yolsuzluk ve rüşvetin üzerine gidecek ya da yüce divana gitmekten kurtulamayacaktır. Bu yüzden Türkiye böyle bir yönetimin altında uzun süre kalamaz. Türkiye yalan, talan ve çalan iktidardan mutlaka kurtulacak yol bulmalıdır"diye konuştu.



Başbakanın 'İmralı canisi'nin 'pararel devlet çetesi'ni görmediğini öne sürün Devlet Bahçeli, tarikat mensuplarını birbirine düşürmeye çalıştığını savundu. Başbakan Erdoğan'ın Fethullah Gülen ile ilgili dün aynı meydanda yaptığı konuşmaya değinen Bahçeli, "Manevi dünyamız, gönül alemimizi kirletmeye uğraşıyor. Bu fitnedir, bozgunculuktur. İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın geldiği nokta buradadır. Milli devlet anlatışını ortadan kaldırdın. Toprağın bütünlüğünü tehlikeye soktun. İnanan insanları, tarikatları cemaatleri ayırarak birbirlerine düşman etmek doğru birşey midir? Sen Türk milletine özellikle cumhuriyet döneminde gelmiş olan tehlikeli bir zehirsin. İktidardan düşmelisin. Gerekli cezayı almalısın" dedi.

Editör: TE Bilisim