Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
 Milliyetçi hareket partisi, merkez yönetim kurulu üyeleri istanbul üsküdar sahil yolu Red Black cafe'de basın mensuplarıyla akşam yemeğinde buluştu. Çok sayıda internet basını ve yerel basın mensubunun yoğun ilgi gösterdiği toplantıda ülke meseleleri masaya yatırıldı. Toplantıya MHP MYK Üyeleri Erdem Karakoç, Erol Gül ve Musa Küçük katıldı. Sırasıyla söz alan MHP MYK üyelerinden ilk sözü Erdem Karakoç aldı. "Ülkenin tehlikeli bir dönemden geçiyor, Türk milletinin kimliğinin sorgulandığı kara günler yaşıyoruz. MHP ülkemizde seçmenin 1/4'ünün desteğini aldığı ancak 1/8inin oy'a dönüştüğü bir oy almıştır. Bunu %25'lere çıkarmak ilk seçimlerde ki hedefimizdir. Partimiz bugün millet tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanarak insanların ilgi odağındadır. Türk kimliğini silme, imralı süreci kesinlikle fiyaskoyla neticelenecektir. Gidişat siz değerli basın mensuplarının ilgi, destek ve kamuoyunu bilgilendirmesiyle, birlikte vereceğimiz mücadele sonucunda Türksüz anayasa yapma teşebbüsü kesinlikle geri tepecektir. " Daha sonra söz alan MHP MYK üyesi Erol gül "AKP - BDP - Öcalan görüşmelerine vurgu yapan  Erol Gül, bu birlikteliğin müşterek amacının başkanlık sistemini hayata geçirmek, özerk ve federatif yönetimler olduğunu, Eyalet ve Başkanlık sisteminin uygulanmak istendiğini, Türkiye'de uygulanacak bir başkanlık sisteminin diktatörlüğe dönüşeceği, etnik bölünmelere, fitne ateşini yakacağına ve çatışmalara neden olacağını söyledi." MYK Üyesi Musa Küçük'te "Saygıdeğer basın mensuplarıyla yüz ve söz aşinalığı için ülkemizi, devletimizi, milletimizi konuşalım diye sizlerle bugün istanbul'da 6. toplantımızı yapıyoruz. MHP sahadadır, sonuna kadar sahada olmaya, Türk milletini tehlikeler, tehditler karşısında uyarmaya devam edecektir. Türk milleti bizi bağrına basıyor, bizi bekliyor ve milletin MHP'yle kucaklaşarak kendi kaderinde söz sahibi olacak, meydan asla işbirlikçilere kalmayacaktır. İngiliz zırhlısı boğazdan geçip dolmabahçe önlerine tekrar demirleyemeyecektir" dedi. Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Basın mensuplarının hem soru, hem de tavsiyeleri MHP'nin Türk milletinin tek umudu olduğunu sığınacak son liman, teslim alınamayan son kale olduğunu gözler önüne seriyordu. 
Bizde HaberAlp ailesi olarak bu tür faaliyetleri takip edeceğimizi Türk milletinin gerçekleri bilmesine yardımcı olacağımızı belirtiriz.

Editör: TE Bilisim