Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
BAYRAMPAŞA'DAN BİR MERAL HANIM GEÇTİ!..

16 Nisan'da yapılacak referandum ile ilgili inanılmaz baskılara, imkansızlıklara, zorbalıklara rağmen “hayır” demeye çalışan insanların çalışmaları, halkın giderek artan büyük desteğiyle sürüyor.

Bunlardan biri de Meral Akşener!

Başınızı bir kaldırın ve etrafa bakın, bugünden bile yarın ne ile karşılaşacağımızı çok net görebilirsiniz...

O da, türlü engellemelere rağmen çalışmalarını adeta nefes almadan sürdürüyor ve toplumun her kesimine seslenerek, demokrasiye ve parlamenter sisteme sahip çıkılmasını istiyor.

Bu kapsamda son toplantısı, İstanbul'un Bayrampaşa ilçesindeydi. Yine yoğun ilgiden salon doldu taştı. İnsanlarımızın ilgisi ve heyecanı her türlü engelemeye, yaratılan korkuya ve baskıya rağmen mükemmmeldi.

Çünkü toplantıdan önce salon sahibinin gözü korkutulmuş ve salonun sözleşmesi iptal edilmek istenmişti. O yetmemiş toplantı öncesi salonun ve etrafını duvarları tehdit ve hakaret dolu yazılarla kirletilmiş, benim toplantıya dakikalar kala aldığım telefonlarda bile toplantının kimliği meçhul kişilerce basılacağı fısıltısı etrafa yayılmıştı... İşte mücadeleye yüreğini koyan insanlar bu tablo ile karşı karşıya olmalarına rağmen, cesur Türk kadını Meral Akşener'i dinlemek için salonu doldurdu ve onu yalnız bırakmadı.

Akşener, konuşmasında çok önemli bir vurgu yaptı. Muhataplarına, “siz değil miydiniz bana başbakan yardımcılığı teklif eden?” bugün FETÖCÜ ithamını kast ederek “eğer teklifinizi kabul etseydim (Tuğrul Türkeş kabul etti) bu gün bana yine aynı şeyleri söyleyecek miydiniz?” diye sordu. İki yüzlü iktidarın elbette buna vereceği bir cevap yok!

Meral Akşener, müthiş temposunu 23 Mart'ta Beykoz, 24 Mart Adana'da Halk Tv Uğur Dündar'ın programı, 25 Mart Sakarya, 26 Mart İzmir, 28 Mart Bostancı Gösteri Merkezi, 29 Mart Kahramanmaraş programları ile sürdürüyor.

Türk Milleti için yola düşmüş günümüzün Şerife Bacısı, Nene Hatunu, Kara Fatması, Onbaşı Halidesi olan bu hanımefendiye destek olmak benim için bir vatandaşlık görevi... dilerim siz de, bu çalışmaya bir tuz katarsınız!

16 Nisan'da “hayır”lısı olması duasıyla, en kalbi selamlarımı ve saygılarımı arz ederim.

Özcan PEHLİVANOĞLU


Editör: TE Bilisim